Busraaydiiin1 Bebis Kilonuz kac kizlarr 😊 Biz bugün gittik çok şükür kilomuz iyi sizlerin nasıl gidiyor siz kaç kilo aldınız bebisler kaç kilo 🤗
Pnr_2021 Busraaydiiin1 haftaya gidecem 34+6 da yani bakalım kaç olmuş. Sağolsun doktora soruyorsun demiyor ki devlette
Mavistez Busraaydiiin1 32+5te 2035gramdi doktor biraz zayıf bulmuştu 35+6da gittim 2750 olmuş doktor güzel dedi
DilaraArslan07 Busraaydiiin1 31+4 1800 gram bana az geldi doktorum gayet iyi dedi bilmiyorum moralim bozuldu kafası da büyükmüş 🥺😪
Busraaydiiin1 Deniz2961 bizimki 1 hafta ilerideymis 2678 şuanda. Boyunu bilmiyorum ama sormayi unuttum 10 gün sonra tekrar gel dedi sanırım nst ye sokacak 🙂
Busraaydiiin1 Pnr_2021 bende devlete gidiyorum aslında canım sorduğum zaman söylüyor doktorum. Sanırım senin doktor sıkıntılı bilemedim ya neden söylemiyor ki ?
Busraaydiiin1 DilaraArslan07 meyve sebze yoğurt süt özellikle muz ve kaşar peynir ye canım bunlar kilo yapıyor bebise. Ben çok özel beslenmiyorum ama meyve eksik etmedim hiç hamileligim boyunca her meyveden yemeye çalıştım. Sende meyve ye ama öyle aşırı derecede abartma aldığın her meyveden hergun 1 2 tane ye. Muz çok güzel kilo yapıyor birde dediğim gibi kaşar peyniri. Bunları Bi dene bakalım eminim kilo yapacaktır bebisine. Ama çokta kafana takma çokta kötü değil kilosu. Zaten kilolu olmasına iyi değil. Hem dogumada var daha bunları güzel tüketirsen eminim alacaktır
Deletedmom622772 DilaraArslan07 canım kafası içeride bir sorun olmadıgı sürece cogu bebeğin büyük oluyormus hiç dert etme zaten 2-3 hafta büyük olsa yine dogdugunda santim olarak diğerlerinden cok bir fark olmuyor minik oynamalar aslında :) benim haftam kücük daha 26 olucam ama cok sevdigimiz bi kasar vardı sürekli onu yedim ben kilosu haftasına göre iyi kaşar ciddi anlamda etkili bencede ☺️ Ama zaten doktorun gayet iyi demis daha ne olsun masallah 🤍🙏🏻
DilaraArslan07 Busraaydiiin1 Zaten bı tek muz kivi çilek yiyebiliyorum hergun yoğurt kaşar da yiyorum yememe rağmen almamış ondan biraz takıldım bakalm inşallah alır yavaş yavaş teşekkür ederim 🥰
Gamzeeee0606 DilaraArslan07 kilo iyi değil canım zaten ne kadar iri bebek o kadar zor doğum 😁 kilosuna takılma hiç 3 kilo doğsa iyi bence
DilaraArslan07 Gamzeeee0606 Bende öyle istiyorum zaten bide normal istiyorum ama 8 hafta kaldı o zamana kadar alır herelde o kadar
Dilaninaann Ben bugün doktora gittim 35+2 yim 2300 olmuş bebiş doktor kötü demedi iyi dedi ama bana baya az geldi öyle mi sizce? Yeme içme vs dikkat ediyorum yiyorum ama daha çok bebiş değil de ben kilo alıyorum sanki
Busraaydiiin1 Dilaninaann bence kilosu kötü değil. Doğuma kadar 3 kilo olur. 3 kiloda bence gayet iyi. O yüzden hiiiccc sorun etmeyin son haftalarda daha hızlı aliyorlarmis 😇
Fle41 Haftada 3 kilo idik yarın randevumuz var 34+5 olduk.Doktor 3 hafta önden gittiğimizi söylüyor başına böyle bir durum gelen var mı?Ben kızımı gelişimine göre mi doğuracağım yoksa haftasına göre mi?Doktorumuz illa sezaryen ile alacağız dediği için değiştirdim yarın ilk defa yeni bir doktora gideceğim. Busraaydiiin1
Eso-ttk Fle41 Benim bebişim de 3 hafta önden gidiyor doktorum önde olması erken doğum olacağı anlamına gelmez sadece doğum zorlaşabilir dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Busramzcgl Deletedmom622772 benimde doktor hafif kafası büyük dedi pek ciddiye almadım aslında benimde yuvarlak kocaman yanaklı bir suratım var bana çekmiştir diye düşündüm 🤣🤣 33+0 da gitmiştim 43 cm 2065 gram dedi iyi mi sizce
DilaraArslan07 Deletedmom622772 doktorum inşallah çok büyük olmaz kafası normal doğum olmaz dedi ondan biraz korktum kaşarı düz yiyemiyorum ama herşeyin içine katıyorum teşekkür ederim 🥰
Fle41 Eso-ttk doktorum demek kestirme yolu seçti ben de o yüzden soğudum zaten başka bir doktora gideceğim pazartesi az kaldı ama mecburum değiştirmeye