Leylasiva21 ElifK67 ben Haziran ayında kimyasal gebelik gecirdim Ağustos ayinda hamile kaldim bı kez tek adet oldum şimdi 35+3 haftalık hamileyim çok şükür
ZMG65 ElifK67 ben geçirdim hatta şuan üzerine hamile kaldım 4aylk oldum kimyasal gebeliği geciktirmiyo hatta drlar ara köy korun diyolar dinleme rahim zaten hazır hemende tutar Allah’ın izni ile bı sıkıntı yoksa
ElifK67 ZMG65 bana kendinden dusuremezsen kürtaj yapriz dedi sen hemen o ay düşürdün mu kanamam oldu mu
Dicle53 ElifK67 kimyasal gebelik sağlıksız yumurta ile sağlıksız spermin bir araya gelmesi ile oluşuyor. Vücutta o kadar güzel bir mekanizma ki sağlıksız olan bir şeyi atmak istiyor. Aslında bize çok üzücü görünen bir olay bizleri kötü birseyin eşiğinden çeviriyor. Kendinizi üzmeyin sonraki sağlıklı olacaktır ✌
ZMG65 ElifK67 ilk gün kanamam vardı kimyasal olduğunu bilmiyordum belki düşmemiştir diyip beni eve yolladılar iki gün boyunca kanamam hiç olmadı 3. Gün gitcegim zaman kanamam başladı çok fena acı çekmiştim 4gun sürdü kanamam düşük yaptgm zamanda 3-4saat o sancyı çektim
deryam2626 ElifK67 canım benim 1459du betam. Ama kanamam başlamıştı o günün gecesi. Önce 982 oldu, ertesi gün 331, sonraki gün 97, en son 11 oldu. İki ay evvel
ilkheyecanim96 ElifK67 bende kasımda geçirdim ardından hemen kaldım 21 haftalık olduk çok şükür darısı size 🍓 kromozom bozukluğundan kalitesiz spermden kaynaklanabşliyor vücut sağlıksız gebeliği atmak istiyo
Huzurrr_13 ElifK67 ben geçirdim Ocak ayında Şubat’ta hamile olduğumu öğrendim ❤️🥰rabbim yeniden sağlıkla sizede nasıp etsin inşallah
Nehir-Poyraz ElifK67 kimin öyle oluyo canım bu kişiden kişiye değişir. Sana en sağlıklı bilgiyi doktorun verir
RabisScik ElifK67 betam 300 e kadar yükseldi sonra düşüşe geçti şöyle düşün sağlıksız bir yumurtayla sperm karşılaşırsa ne olur ortaya sağlıksız bir gebelik çıkar yani engelli down sendromlu vs. Vücutta bunu farkediyor ve seni korumaya alıp sağlıksız döllenen yumurtayı hemen dışarı atıyor