Arashsn Goncaldeniz bal pekmez bide kara turp icinr bal koydu annem her sabah o suyu içtim beni o hafifletmisti biraz doğuma kadar
Gamzekr Goncaldeniz en güzeli bal ve toz zencefil içine birazda limon covid olduğumda hep yedim şükür faydasını gördüm
Banuc Bı kaşık tereyağıni tavada erit sonra 2 kaşık pekmez ekle onuda ekle çok az da su koy sulandır yani sonra iç bende covidden dolayı öksürük oldu böle gecrdm
Deletedmom_110 Askiletotomsu valla göbeği bebek diye hallediyoruz da kalçalar nolcak😅😅 yüzüm yanaklarım bile şişti 🤣🤣
Askiletotomsu Deletedmom_110 onu da yemeğin salcalisi kadının kalcalisi diye halledicez bı şekilde 😅 kocayı kandırmak kolay
Deletedmom_110 Askiletotomsu koca zaten sorun etmiyor öyle seviyor benim önceden de kalçalar vardı çok hoşuna giderdi sevgiliyken nişanlıyken 😅😅de etarfatki boş boğazlar canımı sıkıyor yok şişmişsin çok kilo almışsın ne kadar takmasam da sinirleniyorum
Askiletotomsu Deletedmom_110 benide senin gibi sinir basar birileri bişey deyince Anlıyorum seni Ama nasıl susturacagiz 🤷biri sussa öteki başlıyor bikbikbik
Deletedmom_110 Askiletotomsu cevabını verince güzel susuyolar denendi onaylandı 😅şimdiye kadar pek kalp kırmadım ama bundan sonra korksunlar benden😅
_merii4 Goncaldeniz ben her gece sıcak suyun içine limon sıkıp içtim çok fena okusuryordum ve kendimi sıcak tutmaya çalıştım