Ece122_annesi Hanımlar merhaba internette araştırırken denk geldım de .idrar rengi açık sarıysa cınsıyet erkek , koyu sarıysa cınsıyet kızmış. Cınsıyeti bellı olan anneler doğru mu ? Çok merak ettım 🌸
Archenemy_56 Ece122_annesi alakasının olacağını sanmıyorum suyu az içer WC’ye az çıkarsanız idrarınızın rengi koyu sarı olur bu da sağlıksız bir durum aslında günlük 2-2,5 lt su içerseniz açık sarı idrarınız olur 😀
aylinpalaa Ece122_annesi idrar rengi enfeksiyon, susuz kalma ve fazla idrar tutma ile alakalı cinsiyeti belirlemez 🤗
Serraee Ece122_annesi yani buna inanıp soruyor olamazsın diye düşünüyorum su içersen açık renk içmezsen koyu olur
Ece122_annesi Serraee internette yazıyor bu .ben de merak ettım sordum .cevap vermezsin olur biter.bu tepki ne anlamadım .
zeylifestyles Sen bı iki gün şu içme bakiyim idrarın sarının en koyu tonu olunca çocuğunda erkekken kıza mi dönecek ne kadar saçma 😂
Deletedmom7373700 Ece122_annesi şaka heralde. Sizce mümkün olabilir mi ? İdrar renginiz enfeksiyona ve su içmenize bağlı olarak değişiklik gösterir. İnternette her yazan şeye ihtimal verip sormayalım bence. Bu kadar olmamalı
Armess_loya Ece122_annesi peki çişin rengi ortası olursa? Yoksa😱 töbestefurallah bebek cinsiyeti aman yarabbim evlerden uzak evlerden uzak😬 Hurafelere itibar etmeyin…
annesinin_beybisi Ece122_annesi herşeye muhalefet olmayalım duralım susalım diyoruz da yani lütfen biraz mantıklı konular açın.
Deletedmom7373700 Serraee valla anlamıyorum 😂 internette yazıyordu sordum demiş. Yani internette yazan her şeye inanıp ihtimal mi vermemiz gerekli 🙄 internette böyle bişey okusam dalga geçerim daha neler diye. Geçenlerde de kadının biri post açmıştı. İshalse kız kabızda erkekmiş doğru mu sizde nasıl oldu diye 😂