Yasemibrahim Sena646 3 cm e cok iyi diyende var anlamadım benim 32 ml cıktı doktor gayet iyi hunileşmede yok dedi
Sena646 Yasemibrahim haftaya göre değişiyor galiba benim 25 haftada hem kısalık hem hunilesme vardı 🤷
Yasemibrahim Sena646 hunileşme daha sıkıntılı uzuyo ni kısalıyor Die biliyorum ama hayırlısı inşallah sag salim Alalım kucaklarımıza insallah
Efnan Bende 31+6 da gittiğimde 13 mm çıktı rahim ağzı şimdi uzanıyorum progestan fitil kullanıyorum bakalım inşallah faydası olur uzar biraz 🥺 zaten bende rahim ağzı yetmezliği var serklajliyim durum kritik bakalım
Sena646 Yasemibrahim şimdi 32 haftalık olduk geçen kontrolde doktor fazla risk yok dedi doktor amiin inşallah 🙏🤍
Ymn3535 Sena646 aynı durumdayım şükür uzadı 10 gün dinlenmeyle ama 10 gün baba geçmedi stresten kendimi üzdüğümle kaldım stres yapmayın dinlenin bol bol
Sena646 Ymn3535 bende 1 ay falan yattım doktor fazla risk yok deyince ayaklandım açıkçası umarım bı sorun olmaz ilaçlarıma ve iğnelerime devam ediyorum yinede dikkat ediyorum 🙏🤍
bsraguruler anonimgelin benimde üçüncü gunum bı uzadı dediler bı kısaldı dediler ne yapacam bilmiyorum 😔