Nur343434 13 haftalık hamileyim ikili test icin gittigim dr ultrasonda çok fazla bastırdı canım acıdı acaba bebeğe bisey olur mu diye çok korkuyorum 😔 Böyle bisey yaşayan var mı aramızda
Dilekkkk Nur343434 yok canım olmaz zararı bende de ikili testte bastırmıştı biz atarı olmadı daha iyi anlayabilmek için yapıyor daha küçük olduğu için
Brlgry Nur343434 bastırıyorlar genelde canım benim cinsiyet göstersin diye vurmuştu bile baya bastırmıştı bir sakınca Yok o su dolu kesecikte güvende 😊
Yesimalmila Nur343434 benimde detayli ultrason yaparken olmuştu. bastirmisti bebek hareket etsin herseyi görsün diye. sonrasinda sadece agrim oldu.
Caglasmsk Benimde detayli gbi baktgnda cok bastrdi pozisyonunu degistrsin diye bitaraftan eliyle basti bitaraftan ultrasonla sonra hamlamis gibi agrim oldu sadece pazartesi gunuydu rdvum yeni gecti daha ağrısı 🙄🙄 bi problem olsa yapmaz doktorlar zaten cnm
Caglasmsk Nur343434 haklisin canm bende tedirgn olmustum illa yani. Biseyi yoktur olmaz ins canim benim icini ferah tut❤️