Nskyhn Ecmirza sigarayı çok severdim ta ki hamile kalmaya karar verdim o an kafamda bitirdim o yok hiç olmadı gibi kafamdan sildim valla her şey kafada biter
Peperonni Ecmirza aşırı sigara ve kahve bağımlısıydım. Hatta gebeliği geç öğrendim o süreçte de çok içmiştim. Sonra 5 e düşürdüm bi anda kanama başladı ilaç falan kullandım. Düşük tehlikesi korkusuyla bıraktım. Şükür uzun süredir kullanmıyorum. Arada aklıma geliyor o kanamalı psikolojim bozuk haller aklıma gelince tiksiniyorum. İnşallah bırakırsın. Herkesin bünyesi aynı değil. Çevremde biz içtik bişey olmadı diyenlerle doluydu ama sende olmayacağı anlamına gelmez. Sonrasında da ne olacağı belli değil. Riskler çok fazla çocuklar İçin. Şu an doğumdan sonra da içmeyi düşünmüyorum. Çocuğumu pasif içici yapamam sütüm gelirse de süt emerkerken de zararlı en az 2 saat yanına yaklaşmamak lazım içersen de. Koku yüzünden sana sinecek. Bebeğini düşün hobiler edin sakız çiğne yemek ye vs. Çocuklarımızı biz koruyacağız artık her şeyden kendine İnan bırakabilirsin 🙏
Aysckzgnc Ben öğrendiğim anda bıraktım, normalde de günde 5-6 içiyodum, paketi attım, emzirme bitince yine içerim istersem ne varmış yani diye düşünerek rahatça bırakmış oldum😂
Mihmiray Nur223 ben de içiyorum malesef günde 5 tane bazen 7 oluyor çok zorladım kendimi olmadı bırakamadım 12 haftalık hamileyim
Lalince Mihmiray Bende tamamen senin gibiyim evet hep aklımda fazlasıyla düzgün besleniyorum herşeyime dikkat ediyoeum ful organik takviyeler gıdalar alıyorum ama malesef bırakamıyorum. Bi tiksinme gelmesini iatiyoeum ama maşallah hiç olmuyo. Artık dert edemiyoeum doktorumda 5-6 tane içebilirsin dedi. Ne yapayım yanlış ama olmuyor. Bırakın çok zararlı zehirliypsun evladı falan boş konuaşacakların fikirleri kendilerine kalsın. Onlar kendi çocuklarını düşünaün. Ben kendi evladıöı ve sürecimi takip edebiliyorum. Çok bilmiş ahkam kesmelere tahammülüm yok malesef. Uzaktan konuşmak kolay çünkü.
Melisaekr Mihmiray ben mide bulantısından hic içemiyorum bile birakali 2 hafta oldu sigaraya asiri bağımlı bi insandım suan gerçekten tiksiniyorum 7 haftalik hamileyim
Kaderrrrmtl Ben 9 haftalık hamileyim 2 haftadır günde 2 -3 tane içiyorum onu bile içmiyorum bazen normalde günde bir paket içen biriydim bir arkadaşım bana dediki sigara içmek istediğinde hayal etki bebeğinle karşılıklı içiyorsun o beni çok etkilemişti çok çok azalttım ben
Hafize3536 Bende 18 sene içtim şuan 35 yaşındayım 30 haftalık gebeyim hamileliğimin 7 haftasında tiksinme geldi bıraktım şükür bidaha ağzıma koymayı düşünmüyorum 🙏🏻🙏🏻