prmmom kızlar merhaba 40 +5 ye bende dogurdum çok şükür dogumu başlatmak için denemediğim şey kalmamıştı artık sıcaklardan çok bunalmıştım. Merdiven çıkma yüzme adaçayı tarçın cinsellik hep yalancı sancı yapıyordu yürümekten artık yoruluyordum ağrılarım oluyordu. Artık bıraktım akışına bi yandanda kilo alıyor normal zor olucak diye korkarken bi postta KOLAY DOĞUM HİKAYEM adlı, bi tarif paylaşılmış 1 bardak badem (kavrulmuş) 1 maden suyu, hint yağı 30 ml , kayısı suyu1 bardak ( hazır dimes kullandım) bunların hepsini robottan gecirip içtim ama hepsini teşekür ederim arkadaşa tarif için çünki akşamına sancım başladı doktora gittiğimizde 1 parmak ucu açıklık oldugunu söylediler sancılarım düzensizdi eve gectik ara ara sancılarım oluyordu ama çok düzensizdi akşam yürüyüşe çıktım bunalmıştım artık eve geldiğimizde yarım saatte bir sancılarım oluyordu sabaha kadar 10 dk da bire kadar düştü gerçekten dogum sancısıyla yalancı sancı farkediyor kızlar anlıyorsunuz onu karnınız kasılıyor ve ağrı oluyor mesela yatamıyorsunuz doktora gittiğimizde 3 cm acıklığım vardı sancılarım 10 dk da birdi ben azcık suni sancı istedim kendimde sağlıkçıyım 2 gün uykusuzluk beni yormuştu suni sancıyla 5 saatte dogurdum kızlar bebeğinizi kucağınıza aldığınızda herşey bitiyor evet zor ama bir o kadar güzel size tavsiyem sancılarınızı ağrı olarak değilde dalga olarak düşünmeniz dakga gelince plates topuyla esnemek burundan alıp ağızdan balon şişirir gibi vermek rahatlatıyor (lavanta yağı ile) aralarda belinizi ovdururun. Akabinde öneri olarak perine masajı 36 dan itibaren benim kızım büyük doğmasına ve ilk dogumum olmasına ragmen çok az dikişim oldu , aç gitmeyin asla doguma, ıkınma nasıl olur youtube ayşe önerin bi videosu var onu izleyin ebem beni tebrik etti 💪🏻 İnş Kolay dogumlarınız olur ve son olarak 40 haftanız dolmadan dpgumu başlatmaya çalışmayın gelişimini tamamlasın ☺️
Bktgrn prmmom masallah gozuniz aydin,simdi bende 38+1im acile gittim 3cm aciklik cikti yatis verildi ben sondedim hazirliklarim icin yatmadim hemde dedim biraz daha evde acilsa kendiliginden diye,bu dediginiz.tarifi yapsammi acaba.
prmmom Bktgrn Ekoselinakosen bakın içeceğin olayı bağırsak hareketlerini arttırıp rahmi rahatsız etmek
Ekoselinakosen Sağlıkçı olarak bu içeceğin zararı olmadığını mı düşünüyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum ama bi sakıncası olur mu diye de korkuyorum açıkçası.
Doktorunkizi @prmmom 40+6 yım bugün itibariyle, normalde doktorum bugün alacaktı eşimin şehir dışında acil işi çıkınca pazartesine kadar beklemek istedik pazar günü bende deneyeceğim çok teşekkürler çok faydalı bir paylaşım 🙏🏼
Bktgrn Baktim nete evet hint yaginin ozelligi varmis ama ishal vs sekilde basliyomus sizde de ishal filan oldumu
Yesimmm93 prmmom 40 olmaya 2 gün var bugun yapsam bunları erken olmaz sanırım ne dersınız çok bunaldım artık 😂 Hint yagı bildiğimiz bu kaşa falan sürülen dimi birde 30ml hepsinimi içtiniz
prmmom Yesimmm93 hepsini karıştırdım düşünün hepsini içemedim bile bir bardak içebildim mide bulantıdı yaptı
Bktgrn prmmom siz saglikcimisiniz acana mesleginiz nedir yazmissinizda ,sonucta kotu olsa bilirsiniz degilmi,benim 3cm aciklik var oyle kaldo yapsammo diyorum
Fatimaylmz Hayırlı olsun ❤️ kızınız kaç kilo doğdu benimki de tontis normal doğum zor olur dediler ama ben kendime güveniyorum Allah analı babalı büyütsün ❤️
Umut_umut prmmom Sağlıkçıymışsınız, bugün doktoruma bu karışımı sordum yapayım mı diye, yapma dedi☺ ama bu hafta doğum yapmazsam çocuk büyük olduğu için sezaryen olabilirim. Bir zararı yok mu gerçekten bu karışımın?