Tomrisannesi Merhaba güzell anneler ve adaylari ..Daha napayım bilmiyorum hurma yedim merdiven indim çıktım yurudum yer sildim..Ama prenses gelmiyor 🤗 sizler neler yapıyorsunuz yada ne yapsak ki..haftaya süni alacam yoksa tabi hayırlsı 🤗
kizlarimm-06 Tomrisannesi benimle aynı hafta ve gündesin ben de deniyorum bişeyler sürekli ama gelmiyor kızçemm prensesler nazlı olur diye avutuyorum kendimi ben de ne yapayım 😊😊❣
btlyzc Tomrisannesi ayniyiz bende bugun 40+4 arada hafif sancim oluyor ama duzenli degil beklemedeyiz bakalim hayirlisi 😊
Yesimmm12 Tomrisannesi bu seneki bebislerİn gelmeye niyeti yok anam 40 + ları gördükçe korkar oldum 38+1 olduk ne zaman doğacak merak ediyorum 😂
kizlarimm-06 Tomrisannesi Amiinn inşallah, sabah kontrole gidicem bakalm doktor ne dicek, hakkımızda hayırlısı 🤲💐
kizlarimm-06 Tomrisannesi ben de gittim bana da sancı yok beklicez dedi 41 haftadan sonra her an alabiliriz doğuma seni fitille ya da suni sancıyla dedi 🙈🙈
Tomrisannesi kizlarimm-06 benm bebegim 10 gün geriden geliyor en bastn beri gec döllenme sanrm..her gittmde her doktor baska birsey sölüyor neye göre doğum yapacam ddgim zaman en son 41+5 e kadar bekleriz dedi..bugunki doktorumda 10 gün geriden ama sisteme güven olmaz ona göre sancı bekleriz süni verriz dedi. Bence ne zaman doğum olur bliyorlar..