iki_tospik_annesii Tazeanne5534 Ksksksk En iyisi 😅kız aslında bende yakındım kaynanam gile gitmiştim doğum için ordan daha yakın diye ama benim Cumartesi suyum gelince doktorum da olmayınca mecbur acilden çam şakurada doğurdum 🤣🤣 2 ci bebem bu arada 😁😁
Bekleyenler Kutayyy ben Zeynep hocaya esenyurt devlette iken gittimok şekerdi. Bir daha denk gelemedim. 4 yıl önceydi. Şimdi yeni bir gebelik var sanırım. Haftaya randevu aldım. Yoğun galiba 1 tane boşluk vardı.
iki_tospik_annesii 3bebeli1kedili Bilmiyorum desem 🤷♀️😁 bende liman yolundayım cnm salı pazarı yürüyerek 5 dk mesafemde ☺️ 1 sene olmadı taşınalı o yüzden buraları bilmiyorum tam olarak
3bebeli1kedili iki_tospik_annesii kaymakamlığın yakınındayım diyeyim 🤗 siz bize göre aşağıda kalıyorsunuz
iki_tospik_annesii Azze Maşallah saglıkla gelsin 😍 benim bebeler biri 2 yaşına giricek ayın 13 de diğer bebe de 3 ay 6 günlük
3bebeli1kedili iki_tospik_annesii mezarlığın yakınında olan camii evlat camii 🤭 merkez diye orası geçiyor zaten Seyitoğlu pastanesi falan var yakınız o zaman
3bebeli1kedili iki_tospik_annesii yok ablacım ilk gebeliğim nasip ederse rabbim üçüz bekliyorum 🤗 görüşürüz inşallah neden olmasın 😍
iki_tospik_annesii 3bebeli1kedili Yaaa 3 mü 😍😍😍 çok güzel 🌸🌸 benimde 2 evladım war büyük oglum mayısta 2 yaşına giricek küçük bebem 3 ay 6 günlük oda erkek 😍😍