Tazeanne5534 Arkadaşlar ben daha yeni hamile olduğumu öğrendim. Ve iyi bir doktora muayene olmak istiyorum. Devlet özel farketmez iyi bir doktor önerisi olan varsa yazabilir mi? Tercihen Avrupa yakası ve yazdığım lokalasyonda olursa sevinirim.
Extreme34 Tazeanne5534 etik life tıp merkezi Cihan hocaya gidiyorum,mükemmel bir doktor tavsiye ederim.
Ayseakbulut Tazeanne5534 özel hastaneye gidiyorum bende Esenyurt esencan hastanesi doktor Ayhan yükselen hamile olduğumdan beri Oraya gidiyorum çok ilgililer .
iki_tospik_annesii Tazeanne5534 Beylikdüzü’nde oturan ben hiç bir hastaneye gitmedim burda 😅😅 burdan kalkıp taaa sultan Gazi’ye bahat hastanesine gidiyordum yada güneşli Erdem hastanesine 😅😅
Tazeanne5534 Extreme34 Aaa konuma baktım da benimle aynı mahallede imiş bir gidip görüneceğim çok teşekkür ederim ☺️
Akgulduygu Reyap hastanesi esenyurt doktor erhan hüseyin cömert çok ilgili seninle arkadaş gibi güleç bir doktor.
Azze iki_tospik_annesii ya bu ben ben de güneşli Erdem takipliyim hangi doktorla çalışıyorsunuz memnun musunuz
Seymaaogretmenn12 Avcılar Anadolu hastanesinde Özcan karademire gidiyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Meryemgundogdu2_ Tazeanne5534 beylikdüzünde birinci hastanesi gidiyorum Dr Hatice Yalçınkaya Şenel mükemmel bir doktor her gittiğimde memnun olarak ayrılıyorum. Çok ilgili her şeyi anlatıyor siz sormadan iletişimi çok güzel sonuna kadar tavsiye ederim keşke ilk doğumumu da bu doktorda yapsaydım diyorum😊 muayene ücreti de 225 tl zaten hemen hemen her hastane böyle şu an👍🏻