Aslanbuse23 Detaylı ultrason ne zaman yapılıyor ve ne için yapılıyor güzel anişler bilgi verin hadi 🙈🥰
cigdem4154 Aslanbuse23 20 ile 24 hafta arası oluyo diye biliyorum ben 21 haftalıkken girmiştim. Bütün organlarına tek tek detaylı bakılıyor parmaklarına varana kadar 🙂
Bayancorek Aslanbuse23 Anne ve bebek sağlığı için önemli bir şey. Bebeğin kalbinden damarlarına kadar her organı her şeyi inceleniyor bir sorun var mı diye. 20-24 haftalar arası yapılıyor. Bende 21. Haftada yaptıracağım haftaya.🌸
Adeninannesiii Aslanbuse23 canım ben 19 hafta oldum sayılır 29 nisanda randevum var detaylı ultrason yapıcak doktor
Aslanbuse23 cigdem4154 bunu şimdi gittimiz doktor yapabiliyormu yoksa ayreten başka doktoramı gidiyoruz 😊
karakiz1 cigdem4154 Merhabalar cabm bende yeni yaotirdim ama bebisimi gostermedi doktor siyah olarak kendisi bakti herseyini gormustur deil mi bir sorun olmadiginida soyledi nirmal ultrason bebek olaral hic gorunmuedo kirmizi isiklar vardi hep
cigdem4154 karakiz1 aslında gösteriyorlar bana tek tek gösterdi televizyondan ama bir sıkıntı yoktur olsa söylüyorlar zaten merak etme canım 🙂