cigdem4154 Halimea elbisem vardı onu giycem kıyafet almak istemiyorum çünkü 2 buçuk ayım kaldı aldığım kıyafetleri bi daha ne zaman giyicem diye düşünüp almadım 1 tane bol elbisem 1 tane tuniğim var bi de pantalonlu bi takımım var bu 3 ü idare eder sanırım beni 2 buçuk ay 😄
Deletedmom_110 Halimea Bugün biraz gezdim mağazalarda hamileler için güzel elbiseler gelmiş yeni sezon.Etekli takım ve elbise aldım
ahmetinoznuru Halimea Allah nasip ederse bayram sonuna doğumum olacağı İçin bayramlık almam ☺️zaten yerimden de kıpırdamam galiba sadece kayınvalidemlere gideriz o kadar
Halimea Ecodero yaa Rabbim yardımcınız olsun cnm benim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🤗
Ayseakbulut İnstagram pötikarem , locco gibi sayfalar var Bn oralardan alıyorum gayet uygun diğer sayfalara göre bence ☺️
Halimea cigdem4154 ya masallah Rabbim sag salim kucağınıza almayı nasip etsin. Gulle gulle giyin cnm benim 🤗
Bayancorek Halimea kilo almadığım için daha önce alıp da giyemediklerimi giyeceğim, zaten bir yere gitmeyi düşünmüyorum şehir dışından ablam gelecek. 🌸
Halimea Bayancorek gulle gulle giyin cnm benim. Ya ne guzel insanın bacısınin olması bende tek kızım erkek kardeşlerim var ama bacı gibi olmaz ya🤗 sohletiniz bol olsun …
Smyye1B Halimea Beli lastikli takımlarım var oversize onlara hala sığıyorum. Onlardan birini giyicem bayramda 32 haftalık olucam bol olduğu için karnımda çok belli olmaz inşallah 😇
Halimea Smyye1B gobeğin belli olmaz olsada yapıcak birsey yok annesı , illa kendinj bir yerden belli eder o gobuşcuk . Gulle gulle giyin cnm benim 🤗
annesinin_beybisi Halimea birşey almayı düşünmuyorum zaten ailemle evde olucaz . evdeki elbiselerimden birini giyerim yeni alsam tam kilo alma zamanlarım bir daha giyemicem 😊
Halimea annesinin_beybisi bende almak istemiyorum elbiselerim var eşim zorluyo almakta istemiyorum. Instegramdan baktım icime sinen olmadı. Gulle gulle giyin cnm benim …
Bayancorek Halimea gerçekten öyle ama mesafe olunca da zor oluyor işte. 😥 yine eksikliklerini göstermesin tabi Rabbim kardeşlerimizin. 🙏🏼🤗 teşekkür ederim, size de şimdiden keyifli bayramlar dilerim sevdiklerinizle 🌸🤗