Beratalpinannesii Makineye bakınca şancı 160 lara fln vurdu bi ara sonra 40 fln oldu hep 40 larda gitti bebek toplaninca doktor da agri hissediyo musun dedi yok dedim ufak tefek sancılar var ama önemli değil dedi kasiklarimda oluyo bazen dedim dakika tut duzenli olursa gel dedi ama adet sancısı gibi olmuyo sanki hazımsızlık gibi oluyo normal mi bu ufak tefek sancılar 34 haftayim
ElifKarata Beratalpinannesii canm 160 olsa doğurman lazm 😂😍🤗 sanki çoktan duramazsın öyle o kalp atışı bence
Suheyla1 Bende 34+6dayım artık yavaş yavaş Doğuma hazırlık sanırım bu sancılar bende evde sancıdan ölürken nstde 30 40 cıkıyordu
Beratalpinannesii Suheyla1 sanırım rahim artık kendini hazırlıyo canım 23 haftamda girmiştim sancim 9 çıkmıştı şimdi onla bunu karşılaştırınca arada dağlar var 😄
Beratalpinannesii ElifKarata ay bilmiyorum yanlış mi gördüm acaba 😄 bi kerelik öyle bişey gördüm sonra baktım gayet 40 -50 lerde fln yani çok yüksek olsa doktor bisey derdi galiba dimi ne biliyim 😄
Cnnckr Beratalpinannesii 160 bence de kalp atışıdır :) doktorun ufak tefek dediyse kafana takmana gerek yok bence. Doktora güvenmeyip internette araştırmaya kalkınca butun hastalıkların sonu kansere varıyor 🤣