Secilakpinar Kızlar detaylı ultrasona girmemiz gerekiyor fakat fiyatlar 800 900 gittiğiniz memnun kaldığınız fiyatı uygun doktor var mı ?
naznhrb Secilakpinar menemende gittim yani gayet memnun kaldım yaşam sağlık merkezi 475 lira fiyat rapor yazıp veriyor kendi doktorumuzada göstermek için yani bir sıkıntı yaşamadım
aylinpalaa Secilakpinar çankaya tıpta yaptırdım ben orda takipliyim diye doktorum yönlendirdi radyoloji doktoruna, 550₺ ödedim
AysenurDogruol Secilakpinar ilk gebeliğimde de ikinci gebeliğimde de Sabahattin Altunyurta gittim alsancakta memnun kaldım
Yasmin1313 AysenurDogruol benim doktorumda önerdi kendisini perinatolog olduğu için, ne kadar sürdü ultrason, bide ne kadar ödediniz?
AysenurDogruol Yasmin1313 ne kadar sürdüğünü inanın hiç hatırlamıyorum dk tutmadım 500 yada 650 vermiştim galiba
Mihri3503 Secilakpinar cem gezer 850 Lotus görğntüleme merkezi 500 Ali karaege 350 Yeşim bülbül 850 Sabahattin altunyurt 650(ben buna gittiim gayet memnun kaldım
Deletedmom547899 İrenbe sağlık tıp merkezi var netten tam olarak bakabilirsiniz 700 e gittim geçen gün gayet iyiydi memnun kaldim