Minik1Civciv Nurdrmz_24 Gaziosmanpaşa hastenesinin yanındaki medicakpark mı canım muayene ücreti nedir
Ebrugy Minik1Civciv hemen o hastane nin yanında pasacity de Burak Özköse Klinik var bir kere gitmeni tavsiye ederim 👍👍
Nurdrmz_24 Ebrugy sezeryan veya normal aynı fiyat 7.500 extra epidural vs olursa 1.000 tl fark alıyor :)
Snnrkrk bukett1 merhaba gidiyor musunuz cemile hanıma memnun musunuz günüm doldu doktorum rahatsızlandığı için 1 hafta izne çıkmış son günlerim kafayı yemek üzereyim başka doktora yönlendirdi ama olumsuz yorumu çok kafam karıştı doğum ücreti biliyor musunuz
Ebrugy Nurdrmz_24 anladım canım doktorum orayada geliyorsa hastane güzel ama kendisi sürekli acıbadem de yaptırıyor ve çok fazla parasida
Ebrugy Minik1Civciv evet 350 veriyorum hani daha Uygun biter istersen bilge şafak vs.var aralarında pek fark yok ücrette zaten bı sorunun yoksa ayda bir kere çağırıyor
bukett1 Minik1Civciv Rami meydanda hemen. Navigasyona hastanenin adını yazarsanız nerede olduğunu hemen anlarsınız zaten.
Nurdrmz_24 Ebrugy acı badem de sadece özel sigorta işliyor ben detaylı ultrasonu bakırköy acıbadem de 3.000 tlye yaptırdım doğum ücretini düşünemiyorum bile :)