Siracinannesi Deletedmom_85 kendim yapmıştım kuzum herkeste beğenmisti kreplede güzel oluyor krep ve beşamel soslu daha yumuşak oluyor yufka da tazeyse oda aşırı sert olmuyor hafif çıtır oluyor ikiside güzel ☺️
Deletedmom_85 Siracinannesi anladım canım eline sağlık 🌸 canım çok çekti valla sırf merakımdan yapacağım bu tarifi Bu gidişle 😄😍
Sumiire Deletedmom_85 😂😂 aynı durumlar sulu köfte fırında tavuk patates bizdeki sabit menü demirbaşları yaşta fağkirlerin bogazından farklı lokma geçsin 😅😅 töbe tövbe
Deletedmom_85 Sumiire ahhahs 😁 dimi öyle ama ya hele de insan misafirliğe gidince farklı bir şey arıyor gerçekten
Deletedmom_85 Babyym nasıl canım çekti kız😍 eline sağlık Kreple yaparım diye düşünüyorum şuan için bakalım karar vereceğim artık
Babyym Deletedmom_85 afiyet olsun benim de canım çekiyor ama et kokusuna gıcık olduğum için yapamıyorum 😑
Deletedmom_85 hunilimom anladım canım. Ona karar veririm artık. Önemli olan ana yemek, tavuklu bezelye daha çok yakışır bence de bende tavuklu yapayım
Deletedmom_85 Babyym benimde et ile aram limoni😁 en iyisi tavuk bence de bezelye falan da giriyor ya içine, tavuğa daha çok yakışır
Hakiko Deletedmom_85 Yufka üstüne börekten farklı olarak beşamel sos ve kaşar peyniri de dökülüyor ve bence misafir için gayet uygun. 🌸
Sumiire Deletedmom_85 birde üst üste gidip birkaç gün mercimek çorbası havuc tarator salata pilav birde bu yemekleri yiyince insan başka bişey arıyo gerçekten de 😂😂
Babyym Deletedmom_85 aynen güzel olur afiyet olsun 😂 dolapta bi sürü posetlerle et duruyo koktuğu için yapamıyorum ama tavuk yiyebiliyorum 😂
Deletedmom_85 Gizemmay yaa canımsın 😍 kullanıcı adından pek çıkartamadım kız🤔 normalde kolay kolay unutmam ama
Yerfistiklarininannesi Deletedmom_85 ikisi ayni masada olmaz ama sultan kebabi çok lezzetli oluyo ben bayılırım
Deletedmom_85 Yerfistiklarininannesi valla bi tane kötü Diyen görmedim zaten inşallah güzel de tutar 😁
0103qsf Deletedmom_85 ben cok severm guzelde yaparm canm misafir menumdur herkes cok beğenir annemlere yengemlerre gecen sene iftarda yapmstm smdi onlarn da favori menüsü oldu
Deletedmom_85 Sumiire heh işte tam olarak ondan bahsediyorum, 😁 e şimdi o misafirliğe gidince mercimek çorbası yapmış trator yapmış. Bende yapayım aynısını olmuyor işte sirkülasyon halinde 😁
Gizemmay Deletedmom_85 çocuğumun ben cinsiyet partisi planlarken onun bana sürprizi postunda tanışmıştık 😂hatta ultrason fotoğrafını asla anlayamamıştın 😂😂