Reyhan35 Ozqemuhammed spinal mı oldunuz ne kadar sürede ayağa kalkabildiniz sütünüz hemen geldi mi bebeğiniz emiyor mu mama mı kullanıyor şu an durumunuz nasıl
kayraninannesii Ozqemuhammed ilk gebeliğim hakiyle cok korkuyorum😢 en cok neye dikkat etmemiz gerekiyor ameliyat sonrası agrı dayanılmıcak gibi mi? Bazıları oyle anlatıyor 🥹
Tansum Ozqemuhammed çok zormu :( bir de kaç gün yatırıyorlar hastane de ? Son olarak kan ihtiyacınız oluyor mu yani kan takılıyor mu ?
Kumsallina95 Ozqemuhammed aynı zamandami doğurduk canım benimde ikinci sezeryan oldu 22 subatta doğurdum sizin ne zman doğdu 😊❤️❣️
Ozqemuhammed Evet Reyhan35 evet spinal oldum hiç ağrısı olmadı . İnanın damar yolu daha çok acıyor. 1 hafta da tam toparlandm. Sütüm 2.gun geldi mecburen mama da kullandım. şuan çok iyiyiz çok şükür inanın hamileliğin son aylari daha çok zor
Ozqemuhammed kayraninannesii benimde ilkti ve çok korkuyordm ameliyat sonrası 2 gün evet zor. Ama ben ameliyattan önce soğuk almıştım öksürük tutunca çok agriyordu. beni en çok korse rahat ettirdi . Ameliyattan 1 gün sonra korse taktım sıkı tuttukca rahatladm
Ozqemuhammed Tansum kan değerleri normal olunca takılmıyor. 1 gün tek yatırdılar sonra çıktım. Zor ama inanın hamileliğin son ayı ben daha çok zorlandm
Adileeselvi Kumsallina95 ikinci sezaryen nasıl geçti nasipse bende ikinci sezaryen olacağım ve busefer devlette yapacağım ilkinden daha fazla korkuyorum nasıl olacak
Ozqemuhammed eminrduran evet kullandım. Hatta geldikten sonra gece bile şekerli su içip uyuyordm sütüm olsun diye gerçekten tatlı çok güzel süt yapıyor . Rezene de bol b içtim halen içmeye devam ediyorum
Kumsallina95 Ozqemuhammed benim kızda aynı su atak haftalarimi ne ne kadar zormuş ya ay fena ilkide kız oda böyleydi ama bu bir değişik sanırım balık burcu diyeler 🥰😊🤣
Mevludedamgaci Ozqemuhammed gaz için ne yapıyorsunuz gaz damlası veya başka birşey kullandınız mi ise yarıyor mu acaba
Kumsallina95 Ozqemuhammed ay bu gazı yok etmek için kimyon içmekten catlarim migdem kalkıyor artık 🤣🤣🤐😬😬😬😬
Ozqemuhammed Mevludedamgaci sabah akşam 1 çay kaşığı kimyonu 1 çay bardağı suyla karıştırıp içiyorum. Birde Ayşe öner gaz çıkartma videosunu izledim onu yapıyorum oda iyi geliyor
Mevludedamgaci Ozqemuhammed benim bebeğim 38 günlük gazını çıkarıyor ama kakası gelince çok zorlanıyor kendini sıkıyor bacaklarını karnına çekiyor yapana kadar cok huysuzlanıyor sizin bebeğimiz kaç günlük varmı böyle sikayetiniz
Mevludedamgaci Ozqemuhammed bende mestil gaz damlası kullandım günde 4 kez 8 damla sütüne karıştırıp verdim ama ise yaramadı şişeyi bitirene kadar kullandım sonra bıraktım