Nskyhn Muzlupuding hahaha evet benim evdeki halimi görseniz 😂😂 eşim Recep İvedik gibi oldun diyor 🙄 her gün bir tane maden suyu tüket mutlaka çok faydası oluyor
Deletedmom7373700 Muzlupuding saat 8 den sonra bişey yemiyorum. Ufacık bişey bile yesem gaz sancısı yapıyor. Dün mesela abarttım. Akşam 8 den sonra meyveler Tatlı falan yedim. Gece sancıya uyandım. Ama 8 den sonra bişey yemeyince aşırı rahatım
Muzlupuding Nskyhn ya ahaha afedersiniz bide kötü kokuyo bende utanıyorum ama gülüp geçiyoruz adam alıştı artık bebek yapıyo diyorum geciştiriyorum 😅😅😂😂😂🤭🤭🤭
Muzlupuding Nskyhn ahaha milli yalan oldu ama napalım olsun o kadar bebiş taşıyoruz nereye baskı yaptıgı nerde durdugu belli değil tuvalette çabuk geliyo gazda çıkıyo 😂😂
Nskyhn Muzlupuding kesinlikle. 😂 İlerleyen zamanda tuvalet düzene girecek merak etme 😂 ama gaz asla bitmiyor şahsen 16 olacağım ama bitmiyor 😂😂
Muzlupuding Deletedmom7373700 gaz sancısı olayıda var bide demi hiç yaşamadım galiba eminim zordur ama o da . Bende direk geliyo tutamıyorum gidiyo🤭
Deletedmom7373700 Muzlupuding gitsin canım zaten tutma boşver 😂 ben gece çişim geldi diye uyandım ama sancıdan doğurcam sandım 8 haftalık olması dışında bir problem yok 😂 karnımın içleri ağrıyordu hayvan gibi yemişim 😂 8 den sonra bi daha bişey yemem 😂