Mervedez159 smeyye1 ay hadi hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah nedem sezeryana çevirdiler ağrım var diyodun
HilalAhmet35 Honeyinci Sancıyla gittim hastaneye hiç açılmam yoktu eve geldim sabah kanamam oldu ve doğuma aldılar sezeryan oldum çatım çok darmış ve rahimim çok sancıdan yorulmuş ebe 1 parmak zar zor açılman var demişti çok şükür aldım bebemi kucağımaa darısı sizin başınıza İnşaAllah
Dilhunizade HilalAhmet35 10 kere de doğursam yine de normal derim…Belki sanci kişiyi zorluyordur ama dogurana kadar ki bir zorluk doğurunca hemen toparliyorsun ayarlamıyorsun kendi ihtiyaçlarını giderebikiylrsb 24 yaşındayım 2.dogumumu yaptim 25 gun once ikisini normal dogurdum cok da iyi yapmışım diyorum eger sancı korkutuyorsa sizi epiduřal alın derim müthiş bir şekilde ağrını kesiyor iki dogumumda da p şekilde doğum yaptim
sedefyrs1101 İlk doğumum normal doğum oldu okadar korktuğum halde okadar güzel ilerledi ki herşey. Hemen ayağa kalktım ve ertesi gün işlerimi kendim yaptım. Rabbim dayanma gücü veriyor zaten doğum esnasında. Tekrar hamileyim bunuda normal doğum yapicam İnşAllah❤
smeyye1 @Ozlemyeni Ani oldu normal doğum istiyordum ama bebek dışkısını yaptığı için acil sezaryana alındık.
kubumom Yeliz6767 bunu bende duydum ama soğuk havada sızladığını duydum. Görümcem 8 yıl önce doğum yapmış sezaryenle hala soğuktan sızladığını söyler
Yeliz6767 kubumom Bünyeden bünyeye değişiyor galiba kimisi hemen iyileşiyor kimisi de ağrı sızı devam ediyor galiba
smeyye1 @Ozlemyeni önce nişane geldi farklı renklerde beni korkutan kanlı olan oldu. Sancılarım çok sık vardı ve suyumda geldi. Her sancımda suyum aşırı geliyordu. Hemen hastaneye gittim. Hemşire alttan muayene ederken söyledi. Çok kötü bir durumdu. Hem bebeğim hem ben riskteydik. Şükürler olsun ki bebeğimi sağ salim kucağıma aldım.