0103qsf Yeliz6767 aynn canm iste birazda bireysel kişiden kişiye değişir rabbim hepimize guzel doğumlar nasp etsin saglikla alalm kucağımza bebisleri😊😊🥰
Yeliz6767 0103qsf amin inşallah sezaryenden sonra normal doğum yapan da var allah herkese güç kuvvet versin doğumda 🤲🥰
Damla1995 Oezmavn12 hicbisey yapmadim 🙈 9 ay boyunca yattim hatta bende korkardm kesin sezeryan olurum ben normal doguramam adam aklli yuriyemiorm bile nssl dogurcam die ama hic alakasi yokmus yatmanin dogumun vs vs. Bunyeyle ve catiyla alakali keisnlkle
HilalAhmet35 MelekEzgi Benim doktorumda öyle dedi benim için senin kararın önemli ama nasıl geleceğine bebek karar vericek dedi muhtemelen normal gelcek benim kız 🤷🏻♀️☺️
Eloshi Normal dogumu bilmem ama sezeryan cok kolay bana gore ilk 1hafta hafif agrilarin oluo sonrasi miss abatttikca abartiyor insanlar gercekten sezeryan agrisina dayanamayan normal dgumu nasil yapiyor anlamiyorum
HilalAhmet35 Eloshi Çevremdeki insanların bir kısmı deli gibi sezeryan önerip normali kötülüyo diğer kısmıda aynı şekilde normali önerip sezeryanı kötülüyo bende öylece kala kalıyorum
HilalAhmet35 erdem_agah Bende öyle düşünüyorum bir yandan karnımda dikiş olmasından ameliyatı yaşamaktansa sonuçta ikiside zor kendimi motive eder kolay olacağına inanırsam normal doğumun daha rahat bir doğum olur diye düşünüyorum
Eloshi HilalAhmet35 bnce kisiden kisiye degisgen birsey saglik acisndan normal tabiki daha iyidir ama kuzenim normal dogum yapti kesi fln attilar 10 gun oturup kalkamadi bi arkadasimda normal dgum yapti dgru duzgun bagirmadi bile ben sezeryan oldum banada aman sole bole korkuttular ama hic soledikleri gibi olmadi
mrs_elisah HilalAhmet35 en sağlıklısı normal doğum.. Ama Dr aksi birşey demediyse ve herhangi bir sağlık problemi yoksa tabiki… Ben ilk gebeliğimde sezaryen oldum şimdi sezaryen sonrası normal doğum istiyorum dikişlerim zorlar mı bilemiyorum ama en sağlıklısı en normali normal doğum.
HilalAhmet35 mrs_elisah Doktorum bormal doğum için her şey yolunda bebek pozisyonu almış dedi 38+3 deyimm bakalımm
HilalAhmet35 mrs_elisah Birde sezeryandan sonra normal olur mu bilemiyorum arasında kaç yıl var acaba benim ablam peş peşe doğum yaptı ikisinide sezeryan yapmıştı ve dikişleri kas yapmış doktor neşter zor kesti demişti 🤦🏻♀️
mrs_elisah HilalAhmet35 ay korkunç ya. Bende tekrar kesilmekten korkuyorum. Keşke sağlıklı ve kolay bir normal doğum yapabilsem.. Sezaryen sonrası…
HilalAhmet35 Oezmavn12 Ben hiçbir şey yapmıyorum sadece yürüyüşşş ve ALLAHA sığınıyorum kolay geçsin diyee 😅🤦🏻♀️
HilalAhmet35 Eloshi Benimde kuzenim doğurdu 2 kere 2 side birbirinden kolay evvelsi günü ayakta hiç doğurmamış gibi geziyodu ve sezeryan için benidee çok korkuttularrr
erdem_agah Merrygirl demek istedigim o değil aslında herkesin bünyesi bir değil. Normal dogum icin de böyle sezeryan icin de
Merrygirl 0103qsf inşallah canım benim ilki kolaydı şimdi ikinci olacak nasip olursa zerre korkum yok bol bol yürü ve su tüket faydası oluyor ❤️