babymore kızlar 37+4 üm. nst emde sancı 1 kere 40 cikti . genelde 20 30 arasiydi. aranizda bu sekilde olup dogumu baslayan oldu mu? ve vajinamda bıçak saplanması gibi hissiyat oluyor. ayakta 10 dk bile kalınca. sizce ne zamana doğururum?🤣😆
AysunUgur babymore benim de o haftada nst o şekilde çıkmıştı, bugün 38+4 olduk, şimdi kontrolden çıktım 1 defa sadece 60 sancı çıktı 😅 hala bekliyoruz yani
kuzeymomsss babymore vallahi 35+1 haftalıkken nstye girdim. Sancım çıktı, kağıda baktığımda 4 defa 100e vurmuş gözüküyor. Ama hiç birşey anlamadım açıklığıma bakıldı 1 cm açıklık var. Şuan 36+2 haftalığım 37+3e gün aldık sürekli yatıyorum
Zumry66 babymore cnm bende 33 haftamda toplanma şikayeti ile gitim ve sancım 70.80 oldu nst de ve hiç ağrım yoktu erken doğumum olacaktı ve yatışım yapıldı 4 serum 2 iğne çiğer geliştirici iğne ve sabaha kadar ara ara nidicart hap kullandım şuan 36 haftalık oldum şükürler olski ve bebeğim aşagı indi göbeğimden de anlaşılıyor zaten inşallah RABB’İM herşeyin hayırlısını versin
user124578 babymore 29 da başlamıştı 50 olarak 33 te 70 35 te 80 37 de 120 yi gördük üstelik iki tane çıkıyordu sancı ama 38+3 te sezeryane alındım 35. Haftada 1 cm açıklık ve 36 da nişanım gelmiş şekşlde bekledim ama açıklığım artmadı bile o yüzden bu sancı işi çok değişken kimisinden sancı yokken sabaha doğum a gidiyor
babymore yani boşuna umutlanmayim🤣🤣bi de suyun çoğalmış dedi. su çoğalınca suyun gelmesinin habercisi mi ? 28 ine sezaryen günü verdi zaten. ama ben 24 25 inde doğmasından yanayim😆hayırlısı tabi
babymore tabiki aynen hayirlis zaman doğru zaman ne zamansa o zaman sağlıkla gelsin bebelerimiz insallah🤗