Sermec27 Gzeemmm ilk bebeğime 1 bucuk yıllık evliyken hamile kalmıştım kaybettim kürtaj oldu 2. Bebeğime yani oğluma 2 yıllık evliyken hamile kalmıştım onu da doğuma yakın kaybetmiştim 3. Bebeğime yani 2. Oğluma 3 yıllık evliyken hamile kalmıştım 4. Yılımıza girmeden 2 ay önce doğum yaptım cok şükür oğlum 10 aylık
munevveralakaya46 Gzeemmm Rabbimin verdiği bir cana ne anneniz ne siz karışabilir siniz sağlık sıkıntısı dışında bir bebek niye alınsın ki kıymetini bilin hastane köşelerinde bir çocuk için yatan çok insan var Rabbim mahrum etmesin kimseyi bu nimetten
Serraee Gzeemmm rica ederim canım benim Allah a sıgın dua et her seyy coookk güzel olacak hep iyiyi düşün💜
Gzeemmm @"gamzeminaaa vardır herşeyde bir hayır diyeceğiz zorlukları da Allah kolaylaştırır inşallah hepimizin 🙏
Gzeemmm @Mrvekra teşekkür ederim çok haklısın bana yoldaş arkadaş olacak bir can var artık 💜 sizde sağlık la kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu🧿
Baby_mom6 Bende evliliğimizin 5.inci ayında hamile kaldım süpriz bir gebelik oldu ama şuan çok mutluyum onu kucağıma almak için gün sayıyorum Allah’ım herkese nasip etsin 😍
Prensannesiiiiiii Ben evliliğiminin 5. Ayında hamile olduğumu öğrendim eşim istiyordu ben istemiyrdum ama akışına bıraktım ve hiç beklemedigim ayda hamile olduğumu öğrendim şuan 12+3 hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duyguymuş
Biroglanannesiii Gzeemmm 24 yaşındayım 14 aylık evliyim canım evliliğimin 8.ayında hamile kaldım ☺️ Allah çocuğuna bakmanın bi kolaylığını verir sana ha şu bakımdan zor olur çocuğunun anne ve babasının yanında büyümesi gerek çocuğunun babaya alışması konusunda zorluğun olur çocuk bakmanda ya da büyütmen de olmaz inşallah eşin en kısa zamanda yanına gelir ve ayrılmazsınız sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🙏🙏
karat Eşimle ben 2020 yılında resmi nikahla evlendik coronadan dolayı düğün yapamadık 2021e erteledik imam nikahımız düğünümüz oldu ve 3 ay sonra hamile kaldım😊
Suhedacagman 2021de evlendim çocuk düşünmüyoruz diye ortalıkta gezerken kaza kurşunu bir ballışa hamile kaldım 😂 hayallerimiz vardı eşimle , şimdi hayallere tatillere bir Miniş daha eklendi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
Hasmeftun Gzeemmm 22 yaşındayım 9 aylık evliyim 8 aylikta hamileyim😅😂😂 hemen hamime kaldım erken oldu ama nasip
Gzeemmm @Biroglanannesiii Çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için inşallah tek isteğim evimde eşimin yanında olmak 🙏
Sevgi-clk Gzeemmm annen ve diğer herkes çok yalnış düşünüyor evlat sahibi ol ak için yıllarca bekleyen insanlar var Allah sana hemen nasip etmiş sakın köyü birşey yapma evladına bir anne tek başına bir yeter şükret haline allahım aratmasam anne olmayı nasip etti diye