Canım insanları memnun edemiyorsun. Eşim 31 ben 26 yaşındayım ben istemesem de eşim yaşın verdiği şeyle birde çocukları çok sevdiği için bir an önce çocuk olsun istiyor. Evlendikten iki buçuk ay sonra hamile kaldım istemeyerek, ama öğrenince de sevinmiştim. Eşim test yapar yapmaz herkese duyurdu sevinçle engelleyemedim. Kayınvalidem çok iyi bı insan ama hemen olduğunu duyunca istemsizce tebrik etti öncesinde zaten bekleyin hemen yapmayın pandemi bitsin felan diyordu. Arkadaşlarıma söylediğimde çok erken hemen niye yaptın gezseydin hayatını yaşasaydın dedi. Bu denilen lerden baya etkilendim tabi boş gebelik olduğunu öğrendim bebek yoktu kese içinde. 8.haftada kürtaj oldum. Şimdi o istemeyenler mutlu mu oldu bilmiyorum. Şimdide kürtajın üstünden 4 ay geçti ben yine erken diyorum vücudum toparlasin diye bu kezde o istemeyen arkadaşlar ve ailediler hadi çocuk gelsin hadi yapın diyorlar. İnsanların ne dediğini ne istediğini anlayamıyorum. Hemen yaparsın niye yaptın derler yapmazsın hadi niye yapmıyorsunuz derler. Kimseye kulak asma sen kendin ne düşünüyorsan nasıl hazır hissediyorsan öyle yap. Kimseyi mutlu ve memnun edemeyiz bu hayatta bunu unutma..