Glsh14 31+2 de ilk catlagim oldu gunde 4-5 litre suda icerim yaglanmalarimin haddi hesabi yok ama yinede o catlak olustu.kizimdan hatira artik😂
Reyhan35 Glsh14 amaan boşver bebişler iyi olsunda biz çatlayalim benim alt karnım komple harita gibi hiçte takmiyorum 😂
Cigdemm1 Glsh14 bazen genetik olabiliyor bende nemlendiriyorum her yerimi annemde çok çatlamış sanırım hüzünlü sonum olacak 😂😂
Deletedmom727271 Ne yaparsanız yapın o çatlak illa olur 😂 ben gibi hiçbişi yapmayacaksınız iki hamileliğimde hiç ellemedim sjsjsj😂😂😂😂😂
Glsh14 Deletedmom727271 ben hic ellemeseydim su an binbir turlu harita olurdu karnim eminim cildim cok kuru cunku daha 11 haftalikken kasinmaya baslamistim😂😂
Glsh14 Reyhan35 aynen oyle bebislerimizin cani sagolsun.ilk gordugumde buyuk bi sok gecirdim vallahi gozlerim doldu sonra amaaan dedim napayim😂😂
Glsh14 Cigdemm1 benim anneminde asiri catlagi var ondan gorup korktugum icin cok erken yaglanmaya basladim.gurese gidecek pehlivan gibi yaglanmalarima ragmen sonumuz belli oldu😂😂
Serap26_ Ben ilk gebeliğimde maalesef tedbirimi almadım yağdır filan hiç kullanmadım bayağı çatlaklarım oldu şimdi 4. ye hamileyim başta önlemimi almadığım icin uğraşmıyorum yağdır filan sürmüyorum sürsemde o kadar çatlağa çare olmucak artık 😊
Glsh14 Serap26_ artik surmenin bi faydasi olmaz buyuk ihtimal.amaan olsun bebislerimiz yeterki iyi olsun onlarin guzel hatiralari bunlar☺️
Renginveannesi_ Glsh14 ben 22. Haftamdan beridir catliyorum ne yaptıysam engel olamadım genetik zaten 🙏 sizin gayet iyi haftaniz
Glsh14 Renginveannesi_ evet malesef genetik sanirim.ben son haftalarda bekliyordum ama olsun artik ☺️
Fatmadrms Hafta ama hiç çatlağım yok genetik bence canım benim annemde 3 çocuk doğurmuş hiç çatlağı yok.