Zynp44 Kızlar 1 hafta kaldı sezaryen olacağım. Hem çok heycanlı hemde çok gerginim. Ağrılarım da var son hafta iyice bunaltıyor. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor?
kuzeymomsss Zynp44 benimde 29 nisan, ağrılarım, kasılmalarım oluyor arada. Az kalmasına rağmen her an gelmesinden korkuyorum. Sağ salim sağlıcakla vaktinde kavuşalım inşallah 🤲🏻🌸
Nurdrmz_24 Zynp44 tam 40 haftamı doldurursam evet 28 nisan benimde doğumum ama pazartesi kontrole çağırdı herhangi sancı vs olmazsa o güne kadar bende 25-26 gibi inşallah
Hlt-seyma21 Zynp44 bende en son gelmezse 40. Haftama girerken 29 nisanda yatış yapacağım suni ile başlatacaklar. İnşallh kendi 29 nisana kadar gelir diye dua ediyorum. Siz kaçıncı haftadasınız
Annelikooneko Zynp44 bende 25nisanda sezaryen Olcam insAllah canım . Ama dunden beri aşırı asaagya baskı oluyo ve karnım sertlesiyo . Sizde de oluyo mu🌺
kahvesever__ kuzeymomsss nasılsın durumun iyimi geçen konuşmuştuk erken doğum olabilir diye herşey yolunda dır inşallah
Zynp44 kuzeymomsss aynen bende aynıyım korkuyorum vaktinden önce gelecek diye sancım yok benim nst çıkmıyo ama ağrılarım var. Korkuyorum heralde sevinçle beraber korkularım da var sanki garip hissediyorum sizde öyle mi ya
kuzeymomsss kahvesever__ çok teşekkür ederim canım, çok şükür daha iyiyim. Arada sertleşme ve kasılmadan başka bir sıkıntım yok çok şükür. Yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. Haftaya cuma da hayırlısıyla doğumum olacak inşallah🤲🏻 Sende umarım iyisindir 😊
kahvesever__ kuzeymomsss inşallah 🙏 hayırlı haberler alırsın canım benim kendini çok yorma ben doğum yaptım darısı hayırlısıyla başına olsun inşallah
Nisrem kuzeymomsss bnde 38+6yi istiyorum ama bekler mi beklemez mi diye endiselerim var korkuyorum acikcasi
Nisrem kuzeymomsss bnde 38+6yi istiyorum ama bekler mi beklemez mi diye endiselerim var korkuyorum acikcasi
Kubrailkan Been sanırım 28 Nisan 😬🙊 tahmini doğum tarihi 28 Nisan demişti doktorum ama henüz şekli planlamadik 😬
Zynp44 Hlt-seyma21 ben normal istemedim hiç panik atağım var kendimi de ona göre hiç hazırlamadım zaten direk sezaryen istedim. 38+3 de doktorum sezaryen için uygun dedi 28 nisana gün aldık işte. Şuan 37+3üm 🥰
Rabiaaa46 Hlt-seyma21 galiba seninle aynıyız al benden de o kadar dua ediyorum resmen kendisi gelsin diye yoksa dediğin gibi suni dedi
Zynp44 Annelikooneko bende afedersiniz her wc gittiğimde sanki orda aşağı düşcek gibi hissediyorum bazen sürekli baskı ve bazen de acı yapıyor. Aynıyım bende sırt ve bacak ağrımdan uyuyamıyorum. Bide heycan korku derken psikolojik olarakta ne hissediyorum seçemiyorum. Ağrım çok olur mu geçer mi falan karmaşık oldum. Acı eşiğim çok düşük
Cemileuslusvm @Zynp44 29 nisan benimde hem bir an önce geçsin istiyorum zorlaniyorum hemde istemiyorum bu 3. Doğumum ama insan ne yasıyacağını bilince daha çok korkuyor
Zynp44 Cemileuslusvm benim ilk bebeğim görmediğim halde bile hem merak ediyorum hemde çok özledim sanki onu. Ama az kaldı ya 7 gün deyince bi korku sarıyor gergin oluyorum Allah yardımcımız olsun
kuzeymomsss Nisrem benim de bebeğim doğum kanalında, ağrılarım var ve 1 cm de açıklığım. Bebeğimin boynunda da kordon olunca riske atmak istemedim bayramda 38 oluyorum çünkü o yüzden 37+3te karar verdik
Nisrem kuzeymomsss ayni durumu bnde ilk kizimda yasadim 37+3te yaptm dogumumu 29 nosanda 38 oluyorum bnde bauramdan sonraya kalsin istiyorum ama bakalim yarin karar vericek doktorum ins bekler
Zynp44 kuzeymomsss aa korkmayın Allahın iziniyle bişey olmaz sağlıkla hemencecik alırsınız kucağınıza. Gününü bekler inşallah vaktin de saatin de gelsin bebişlerimiz 🙏
kuzeymomsss Nisrem bir sıkıntı oldu mu o haftada acaba, kaç kilo doğdu kızınız? Hayırlısıyla sağ salim sağlıcakla vaktinde hepimiz kavuşalım inşallah 🤲🏻