sendekimsinnn Kızlar 21+3 haftalık hamileyim bugün doktor boyunun 21 cm kilosunun 370 gram oldugunu söyledi bana az geldi sanki normalde ne kadar olması gerekiyor
sendekimsinnn kuzeymomsss gerçektenmi ya o zaman benimki geriden geliyo ama doktor haftasına göre iyi dedi
eftelya_ser sendekimsinnn doktor normal dediyse normaldir kimseyle kıyaslamamk lazım ayrıca bizimki önden gidiyor zaten
kuzeymomsss sendekimsinnn bir yanlışlık yok canım dediğim gibi 2 hafta kadar önden gidiyordu o dönemde. Zaten 21 haftalıkken 300 350 gram arası olması gerekiyor
sendekimsinnn Deletedmom_110 haftasıyla uyumlu dedi ama benim kafama takıldı acaba iyi beslenmiyormuyum o yüzden mi oldu diyorum
sendekimsinnn kuzeymomsss haa 2 hafta önden gidiyorsa gayet normal o zmn nasıl besleniyorsunuz acaba bebeğin kilo almadı için
sendekimsinnn Ozlm0916 normalde heryerde 26-27 cm olması gerektiği yazıyo ama 21 cmde baya az geldi bana bende babasıda öyle çok kısa deil yani
Ozlm0916 sendekimsinnn doktor normal demisti o zamandan bana korkma bisey olmaz zamanla yerine oturur iyice boyu kilosu felan
kuzeymomsss sendekimsinnn ben en çok haşlanmış yumurta ve kaşar tükettim arada da muz ve ceviz. Sebze neredeyse hiç yemedim, tavuk ve balıkta çook nadir yedim. Çokta sağlıklı beslendiğim söylenemez aslında
Deletedmom_110 sendekimsinnn yok ben sana demedim canım seninkinin kilosu normal öteki arkadaşa yazmıştım 😇