essyagiz Ademinannesi Özel yaptığım birşey yok canım, sebze ağırlıklı mevsim meyveleri yoğurt yiyorum bol bol. Hamurişinden kaçınıyorum o kadar ☺️
Rasev EsraEcrin gobegim tişort giydigimde hic belli olmuucak derecede 30+6haftaligim 26+2 de gittigimde 1050grm dedi dokdor bunyeyle alakali galiba gobek cikmasi
Rasev EsraEcrin ben hergun 1muz tuketiyodum normal dogum isdiyorum bebegin kilosu 26+2 de 1050grm oldugu icin muz tuketmiyorum
Maviii Rasev biraz tombik mi olacak ne 😊😊 muz çok tüketmedim çünkü tiksinti oluştu ama kiloyu sanırım kırmızı etten aldı 😁😁 malum bayram yeni çıktı 🤭
Rasev Maviii evet annesine benzemiycek benimkisi😍ola bilir ama bayram daha yeni oldu canim bayramdan oncede almisdir kiloyu😍
Belissima Ademinannesi Aslında kilosu normal canım. Moral bozacak birşey yok bi kaç haftaya daha hızlı toparlar.
AyeglGzkaraKarabulut Ademinannesi ne alakası var yaa benim 30 haftalıkken 1558 gr dı dr bir hafta önde dedi dr saçmalamış drlarda bir hoş kilolu olana diyabetli diyo zayıf olana geri değişikmi ne bence gayet iyi kğ
Kaderyasu Bence önemli olan kilosu değil sağlıklı olması. Zayıf da olsa kilolu da olsa o bizim bebeğimiz. Her haliyle sevmek korumak zorundayız. Rabbim önce sağlık versin 🙏🏻 Bebişlerimize ve cümlemize
Yabrukus Ademinannesi yok ya ne gerisi gayet iyi resmen saçmalamış benim 31+6da 1860tı şimdi dahada ilerledi