kizilimmsi Asilem1 ben 27+4üm biraz daha küçüğüz sizden ağustos görünüyor şimdilik doğum. Hepimiz hayırlısıyla sıkıntısız sağlıklı Bi şekilde kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Busragrl52 kizilimmsi Serap hocaya gidiyordum dün bile ona gittim çok detaylı inceliyor herşeyi her ay detaylı tahlil istiyo çok güzel anlatıyo riskli bişey varsa hemen uyarıyo mesela bizim bebiş biraz aşağıda duruyormuş hemen fark etti devlette böyle bişeu söylemediler
Kbrask kizilimmsi ben önceleri erhan yavuza gidiyodum o şimdi medical parka geçti. Şuan lale ustaya gidiyorum iki seferdir.
Gzmpyrz Busragrl52 AA bende Serap ablaya gidiyorum çok tatlı bi doktor ilgili Güler yüzlü herşeyi ince ayrıntısına kadar bakıyor bilgilendiriyor ama ücreti çok pahalandı Ünye devlete de gitmiştim bi kaç kez arzu hanım var oda aynı Serap abla gibi ilgili son 20 günüm benimde ☺️
Busragrl52 Asilem1 olsun doğunca zaten görücez önemli olan riskli bişey var mı Onu söylesin bize o yeter 😂
Kbrask Valla ben ne olursa olsun mediteche geçtim. Çünkü doğumuma az bi zaman kaldı. Bu doktorların sert tavrı stresi yüzünden 2.doğumum ama korkuyodum yani.
Sevdanur522 Kbrask size hic bilgi verildimi dogum ucretleri hakkinda acaba bende yeni gecicem de oraya
Busragrl52 Asilem1 ay aldım hemen valla çok sağol canım 😘🙂 nasıl bu kadar boş randevu çıktı şok içindeyim
Asilem1 Busragrl52 Valla bende 😂 büyük ihtimalle grevden dolayı randevu açmadılar ondan bir anda açıldı.Hangi güne aldın