eyloshh97 31 haftalik olucam bu gece karnim hic gerilip catlamadi catlamicak gibide görunuyor önceden spor yapardim karin kaslarim flan vardi ondanmi kaynaklaniyor sizce? sizler kacinci hftada catlamaya basladiniz?
Deletedmom434 eyloshh97 27+4’üm bende hiç çatlamadım sporla ilgisi varmı bilmiyorum ama bende karın kaslarına sahiptim 🙈
Ayse1608 eyloshh97 Bende spor yapıyordum ama karın kaslarım yok 33.haftadan sonra bir gün bir baktım ki çatlamışım 😞 ve karnım kuruydu resmen
Cypriot Ben çatlamamıştım gebelik sonuna kadar. Hiç pürüz bile yoktu. Doğumdan sonra göbek inerken çatladı 😂ama 3-5 küçük çizgi şeklinde göbek deliğinin altında.
Ozlemyilmaz Merhaba bende 32+4 oldum çatlağım yok inşallah da olmaz☺️ Bu arada toplam 17 kg aldım hiç çatlak kremi kullanmadım. Aktardan e vitamini karışımı çatlak önleyici yağ yaptırmıştım sanırım o işe yaradı. Umarımm çatlamammm
Pembemimavimi Biraz deriyle alakali deri yumusaksa son zamanlarda bi catliyor oda ufak tefek. Bide nemlendirici kullanmakm surekli nemli kalırsa yumusar ve çatlamaz 😊 bende 31 dayim henuz yok ama gobek buyudugu ixin kasinmalar oluyor
Ballicut @eyloshh97 37. Hafta bitti çatlamadım sporda yapmıyordum 😂 genetik bence annemde üç çocuk doğurmuş hiç çatlağı Yok
Gul_hamad eyloshh97 30 haftamdayim. Sukur hic catlamadim,ama sebamed,cocuk yagi, tommy stretch butter hersey kullaniyorum 😄 10 kilo aldim
Fulyag eyloshh97 35. Haftamdayım çatlamadım ama hala kokuyorum doğum sonrası bile çatlayabiliyormuş 🙄
Ladess eyloshh97 36.hafta şükür çatlak yok ama kaşınıyorum belirtisi var yani bir kaç hafta daha dyansak ne güzel olur,bol bol yağlanıyorum ,artık phytolastili bıraktım Hindistan cevizi boca ediyorum ,göbek etrafım fena kasınıyor birde siyahlaştı anlamadım
Bahar54 eyloshh97 39.haftamdayim catlagim yok. 41 le hamile kaldim hatta hemen catlarim demistim ama sukur catlamadim. Nadiren yagliyorum hatta duzenli bisey de kullanmadim.
begumge eyloshh97 kasla değil cilt yapısıyla ilgili çatlamak. Çatlamıyorum diye ihmal etmeyin 30lu haftalarda birden çatlayan çok kişi var. 37.haftaya girdik bugün henüz çatlağım yok. Duştan sonra bio oil ya da hindistancevizi yağı kullanıyorum. Sıradan bir vücut losyonunun içine 1 şişe badem yağı karıştırdım en ufak kaşıntıda hemen sürüyorum. Umarım çatlaksız bitiririz.
gonulcelen eyloshh97 Bn çatlamadım 32. Hf olduk dün doktor kontrolüm vardı çatlamayacak gibisin dedi hatta espiri yaptı alim bebeği ztn korkaksın sezeryan istiyorsun diye annem cok aşırı catlamış ama annene çekmemiş teyzene halana cekmiş olabilirsin belli olmaz dedi tabi onları bilmiyorum çatladı mı tabi Bn sabah akşam yağlanmaya devam. Tabi az kilo da aldım bnce onun da etkisi şimdilik olabilir