betuloflu korkma nefrolojiye git ilac falan yazsin bebek baski yapiyor azacik olmasi normal canim bebege zarari yok seni incite bilir sadece
    Canım bende sol böbreğim de yirmi dakika yürütmeyecek kadar ağır sancı çekiyorum gün içerisinde.şimdi artık sağ böbreğim de de hafif hafif oluyor bende mi gitsem çünkü çok kötü oluyorum
      Benanneyim idrar tahlili yaptır bak kanama oluyomu görünüşte beynim kanamam yoktu ama idrarımda çıkmış ürolijiye gönderdi onlarda böbrekte büyüme var dedi korktum ama hamilelikte baskı uyguluyor Bebek dedi
        betuloflu Büyüme çok değilse haftan ilerde bir sorun olmaz canım ben 3 haftaya bir gidip kontrol ettiriyorum 34 haftalık oldum bu saatten sonra sorun olmaz dedi doktorum
        İNşallah olmaz çok sağol canım teşekkür ederim hepınıze bende normalde ayda bir kontrole gidiyorum da bu ay çıktı böyle bişey
        Benanneyim agrı olur artık Bebek büyütür baskı uyguluyor ondan bişey olmaz bide dikkat et havalar sıcak diye cıplak ayakla yerlere falan çok basma üşütme
          betuloflu ben de 31 haftamdayım sağ ve sol böbrekte büyüme var. Doktorum anlattı neden kaynaklandığını ne olduğunu. Benim sağ 2 sol 1 derece byüme var. Dayanabildiğin kadar dayan dedi dayanamadığın zaman üroloji ye yönlendireyim dediği için ağrı geldiği zaman ayağa kalkıyorum yürüyorum bacaklarımı çekiyorum. Siz devamlı oturuyor musunuz yani oturarak çalışıyorsanız o da etkiliyormuş
            Mihri-musta yok ben çalışıyorum ayakta hemde bu hafta son ayrılıcam ama su içmeyi ihmal ettim 3 gündür içiyorum ve sağ tarafıma yatmıyorum oyüzden agrılarımda azalma var çok şükür
              betuloflu agrı girdiği zaman ben pilates topuna oturuyorum bana iyi geliyor, inşallah Doğuma kadar böyle müdahale olmadan idare ederim diye düşünüyorum. Sancı girdiği zaman dene istersen pilates topunu belki sana da iyi gelir, allah beterinden korusun
                betuloflu benımde sağ böbreğimde büyüme var baya hemde 20 mm di en son doktor bol su iç yapacak bişey yok dedi