Haticeyurteri55 Selam kızlar 13 gündür serviste kolestaz tedavisi görüyordum. şimdi doğumhane bölümüne alınıyorum, doğum başlatılacak dualarınıza ihtiyacım var.
Duygumiran Haticeyurteri55 Allah yar ve yardımcınız olsun canm elinize sag Salim almayi nasip etsin agrisiz acisiz bi dogum olur insallah 😘🤲🤲
Ays_cskn Haticeyurteri55 Rabbim yardimciniz olsun sag salim saglikla gelsin minisiniz kolay bir dogum olur insallah🥰
annesinin_beybisi Haticeyurteri55 allah yardımcin olsun canım rabbi yessir ve ayetel kürsi mutlaka oku heyecan yapma geçip gidicek diye düşün 😊
Haticeyurteri55 @Ays_cskn @Duygumiran çok teşekkür ediyorum hem korku hem heyecan karışık duygular içerisindeyim.
Duygumiran Haticeyurteri55 merak etme cnm hic biseyi yokmus dersin inşallah Allah’ın emaneti Rabbime güven sen
Zeplin ثُمَّ السَّب۪يلَ يَسَّرَهُۙ Türkçe Okunuşu * Śumme-ssebîle yesserah(u) Ömer Çelik Meali Sonra ona anasından doğma, dünyada yaşama, hayır ve şerden birini seçme yolunu kolaylaştırdı. Diyanet Vakfı Meali Sonra ona yolu kolaylaştırdı. Bu ayeti bol bol oku canım Rabbim işini kolaylaştırsın