17+3 Olduk bugun kontrolümüz vardı ben cinsiyetini 13.haftada öğrenmiştim ve bi kac defa daha gitmiştim ikiside kiz demisti bugun yine ayni ikisi kiz🙈🐞iki hafta önce birinin kilosu 108 gramdı digerinin 109 gramdı simdi biri 220 gram digeride 210 gram olmuş 🙈hersey cok guzel dedi masallah dedi 17 haftaliksin ama ikiside 18 haftalik dedi 1 hafta öndeler dedi buda iyi biseymiş🤲neyle besliyon bu cadilari diyo masallahı var diyor doktorum🙈esimde ordan diyor hocam elinden yogurt muz eksik olmuyorki yogurt tenceresi elinden dusmuyor diyor🤣napim asiri yogurt delisiyim gunde 3 4 kase yiyorum valla🤦🏻♀️tek sikayetim sarı akintım var dedim onun icinde kültürel test yapalim enfeksiyon varsa fitil veririz tedavisiz olmaz erken gebelik riski olmasin dedi sonucum 3 gun sonra cikcak.Asiri hareketliler dedim hic durmuyolar dedim biseyler yiyince uzan dinlen asıl hareketi ozaman gorcen dedi🤣20.21.Haftada detayli yapalim dedi🙈RABBİM Her birimize saglikli temiz sonuclar almamizi nasip etsin insallahhh🤲siz naptiniz kilolari nasil ☺