annesinin_beybisi 1anneninHikayesi hayır evim cok büyük özellikle hol. yatak odamla oturma odasının arası baya var bir de tam denize karşı oturuyoruz kışın aşırı soğuk oluyor mecburen bu sekilde idare edicez 6_7 aya kadar beşikte sonra yer yatağında . biraz büyüyunce kaloriferli eve cikarsak belki oda yaparım
1anneninHikayesi Benim oğlum 27 aylık daha hiç oda yapmayı düşünmedim tamam odasında yatagı var dedeleri almıştım ama hiç yatırmadım daha çok küçük anneye ihtiyyacları var bence. Tabi sen bilirsin yinede madem öyle diyorsan al o zaman bu besigi
neslihann7 Çok pahalı değilmiş aslında alınabilir ama bence ihtiyacınız olmayacak yakından görmek lazım bide mdf mi sunta mı
[silindi] neslihann7 mağazadan gidip alamiyosun kuzum internet üzerinde satış yapıyor a101 burda yorumlara da baktimda çok kararsiz kaldım 🤗
1anneninHikayesi annesinin_beybisi Bende var böyle 3-4 ay kullandım gereksiz bence ama her bebek farklı görümcem sade beşik almıştı hiç kullanamadı bu salıncaktan aldı bende ilkten salıncak aldım oğlum sallanınca kusuyordu zaten emdiği içinde memede uyuyordu hemen park yatagına koyuyodum
annesinin_beybisi 1anneninHikayesi 3_4 aydan sonra bebek mi sığmadı yoksa sen mi kullanmadin içeriğinde 15 aya kadar kullanılır yazıyor yorumlarda 7_8 aya kadar kullanabildim yazmışlar . ben portatif bir beşik istiyorum mesela ben koltuktan otururken yanımda durucak sallicam büyük besiklerde böyle bir şansım yok bir de annem almak istiyorum diye tutturdu kendim alırsam çok darilicak 1600 e bir beşik beğenmiştim ama sırf anneme o kadar para verdirmemek için vazgeçtim bu ucuzunu seçtim
neslihann7 [silindi] Malzemesi ne canım onu öğren o zaman mutlaka suntaysa tavsiye etmem en ufak çarpmada kırılır :(
Beyzanrr annesinin_beybisi bunlar çok kullanışlı olmuyormuş canım zaten çocuk çok yatamıyo bunda biraz daha iyisini al almışken yine de sen bilirsin tabi
MerveKozann annesinin_beybisi Bazı bebişler çok erken hareketleniyor yerinde duramıyor böyle durumlarda tehlikeli oluyor. Benim kızım erken hareketlenmeye başladı diğer mobilya beşiğim büyüktü sallanıyordu sabitlemesi yoktu 6 ayında gece yatarken sessizce kalkıp beşikten kafaüstü düşmüştü yarım metre kadardı. 3-4 ay yerlerde yattık korkumuzdan. Aslında buna verileceğine ikinci el temiz park beşik en güzeliymiş
annesinin_beybisi MerveKozann ben adada yaşıyorum her yere uzak yani gidip elden başka şehirlerden alma şansım yok bu yüzden ikinci el düşünemiyorum çevrem de zaten küçük yer öyle ikinci el satan yok
Ecceee [silindi] bence buna para verceğinize park yatak alın..bebek 8 aylık olunca bundan atlar..üst kısmını çıkarsanız alt kısmındaki yataktan da düşer..en güzeli anne yanı da olabilen park yataklar oluyo onlardan bakın..
MerveKozann annesinin_beybisi Bu güzelmiş daha kullanışlı olur büyüyünce alt kademeye geçersiniz altına yatak alıp güle güle kullansın minnoş
annesinin_beybisi MerveKozann aynen inşallah sallanırken problem olmaz altında demir aparatı varmış onu takınca sallaniyormus ama inşallah güzel sallaniyordur ve ses çıkarmıyordur