1kucukbaby Kızlar 1 gün gecikme yaşadım 3 gün önce de mide bulantımın artması nedeniyle test yaptım silik pozitifi gördüm ama bugün kahverengi şeklinde ağrılı bir adet geçiriyorum test neden pozitif çıkar üzüldüm tabi teste de pek güvenmemek gerekiyor sanırım
1kucukbaby bireylulmeselesii sağlık olsun ben iyiyim sabah bi ağrı bastırdı ama sorun yok kanamam da normale döndü
bireylulmeselesii 1kucukbaby hiç-bir fark olmuyor zaten normal regl sancısı gibi oluyor. Ekstra korunmakta da gerek yok bi kere adet görüp denemeye devam edebilirsin
Milkkk 1kucukbaby kimyasal gebelik canım . Bende 2 ay önce silik çizgi gördüm kan testi yaptırdım 32 çıktı aradan 3 gün sonra adet oldum .
Aycan01 1kucukbaby canım bende üstüne görme olmuştu inşallah seninde öyledir gebe oldupumdan haberim yokken üstğne adet görmüşüm şuan 10 haftalık inşallah senind öyledir bence kan testi yaptır
Aycan01 1kucukbaby inşallah gebesindir canım eğer ypksada üzülme bol bol dua et rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin amin
Parafin 1kucukbaby bemimde öyle oldu test verdim hemen b-HCg 7 çıktı adetten önce bazen öyle olabiliyormuş