brltnyy Merhaba kızlar 7+2 haftalık gebeyim ara ara kahverengi akıntım oluyor progestan kullanıyorum gğnde 2 tane böyle akıntısı olan oldu mu korkuyorum açıkçası😨
Sszzaa brltnyy bende oluyor canım 9 hafta olduk şu an geçti arada bir oluyordu progestan fitil olarak kullanıyorm bebek iyiyse sorun yok ama düşük riskin varsa doktor dediyse mutlaka dikkat et uzan dinlen
Karelinannesi brltnyy bu akıntılardan doktorun haberi var dimi canım yani devam ettiğinden ? Çoğu hamilelik malesef biraz zor geçiyor 10 kişiden 6 sı lekelenme yaşıyor. Doktorun verdiğini kullanmaya dikkat et Allah’ın izniyle birşey olmaz. Kendini yorma dinlenebildiğin kadar dinlen canım
Whitewomen brltnyy 16+4 hamileyim dün bendede aynı şekilde kahvrengi leke geldi doktoruma yazdım bir sorun teşkil etmiyor ama yine de gel dedi şimdi ordayım.
Deletedmom_7 brltnyy başıma geldi eğer kahverengi kalırsa sıkıntı yok rengi kırmızıya dönerse haber ver demişti kendimi hala takip ediyorum.
Tugba_23 Kahverengi akıntı kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı olmaz demişti DR bana , yerleşme kanaması olarakta geçiyor bende yaşadım oğlum şuan doğdu bir yaşında stres yapmayın
brltnyy Evet dün gittik kalp atışını duydum çok şükür dinlenmeye çalışıyorum sadece dün hastanede uzun süreli ayakta kaldım sabah da akıntı gelmişti kırmızı olmayana kadar korkulacak bir şey olmaz diyorlar da insan telaşlanıyor
brltnyy Görüştükten Whitewomen görüştükten sonra beni de haberdr eder misiniz ne dedi doktorunuz diye
Whitewomen brltnyy Merhaba ilk haftalar normal benim 16 hafta olduğu için olmaması gerekiyor dedi kontrol etti bebeğim sağlıklı kalp atışını dinledi rahîm ağzı uzunluğuna baktı herşey normal dedi bir daha olursa haberdar et beni dedi sizin ilk haftalar sanırım ill haftalar da olabiliyor diye biliyorum
brltnyy Deletedmom_7 gittim bende bugün iğnemi yaptırdım ve günde 2 tane de progestan kullanıyorum vajinal yolla
MrsBadem brltnyy benim 5-6 haftalıktan kanamam başladı bir önceki gebeliğim düşük ile sonlandığı için coraspirin kullanıyordum. Hemen doktora gittim coraspirin kullandığım için kanama alanı olmuştu onu kesip Protestan ve proluton depot başladık kanama alanı hala minik olsa da var ve 11. Haftanın sonunda olmama rağmen kahverengi lekelenme de devam ediyor. Açık pembe ya da kan kırmızısı olmayana kadar korkmamam gerektiği söylendi. Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallah bir şey olmaz içini ferah tut 🙏🏻❤️
brltnyy MrsBadem inşallah çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız hepimiz alırız bende bugün yaptırdım proluton depot etkisini ne zaman gösterir acaba akıntı kesilir mi?
MrsBadem brltnyy brltnyy amin inşallah 🙏🏻 Valla canım benim aralıksız iki hafta yoğun akıntım oluyordu bazen 2 gün arayla iğne yaptırıyordu doktor ama kesilmiyordu çok şüphelenip doktor değiştirdim o da içerde var olan eski kanama alanı kendini atıyor ne zaman kesilir bilmiyorum bekleme onu normal dedi ve mantıklı aslında bebek iyi ise kahverengi bir kanama korkutmamalı rengi açık pembe kırmızı olmadığı sürece düşünme bile aklına getirme elbet kesilecek o akıntı da
brltnyy Evet 7+2 deyim şimdi azaldı bayağı inşallah sıkıntı yşamam sizinde devam etmez kesilirr inşallah
Azra41 brltnyy benimde olmuştu böyle siyah kahve rengi gibi bende progestan kullanıyorum hemen gittim doktora kanaman yok dedi progestani 2 ye çıkarttı şükür şuan iyiyiz ama bol bol dinlen dedi bana hiç bir iş yapamıyorum 🥺🤷