Deletedmom_7 Tecrübeli anneler sizden bilgi almak istiyorum. 21 Ağustos’ta ALES sınavı var. Girmeyi düşünüyorum ama 36 haftalık oluyorum doğuma 4 hafta kalıyor bu şekilde sınava girilir mi acaba benim için zor olur mu 😂
alcang Deletedmom_7 bence girin. Yani mecburiyetten 2 saat ayakta kalıyomuşsunuz gibi düşünün. Ya da mesela 2 saat avmde yürüyomuş Gibi. Maksimum olacağı bel ağrısı cünkü oda her durumda oluyo
Aysencim Deletedmom_7 tabi girilir neden girilmesin. 2. Üniversitemi okuyorum geçen hafta vizeye girdim karnım burnumdayken doğumada 17 gün var düşün 😅
Ftmnrcicek Deletedmom_7 sizin yine iyimiş ben kpssye gireceğim 31 temmuz ve 14 ağustosta. Tahmini doğumum 8 ağustos 😅 hala başvuru yapmasam mı diye düşünüyorum..
Deletedmom_7 alcang işte korkuyorum son bir ay kalmış oluyor başvuru yapıp giremezsem çok masraflı ales girersem de o şekilde yapabilir miyim düşünüyorum karnım burnumda olacak 😂
Deletedmom_7 35lavanta ya arkadaşlarim ve eşim korkutuyor son bir ay kalmış doğurursan orda falan diye 😅
35lavanta Deletedmom_7 Ah ahh keşke öyle şıp diye çıksa bunun daha sancısı var açıklığın tama ulaşma süresi var sancısı var nerde öyle hop hop doğurmak çook nadir 😂😂😂😂
Cakiltasi2604 Haftadayim bu hafta sonu 2. Uni kapsaminda girdim gayet sinava sikinti olmadi. Bebisiniz erken gelmek isterse ona yapacak bisey yok😊