Kavakyellerihercai 16 haftalığım sanki karnım çok küçük bir de hiçbir hareket hissetmiyorum 😔 hareket hisseden var mı?
Dnzdmr92 Kavakyellerihercai 15.haftamdyım karnım çıktı doisrıdan bakılınca belli olur derecede. Bebeğimn hareketlerini hissedemiyorum erken zaten
Oelrlrkmemdmd Kavakyellerihercai Göbeğim çıktı artık bol şeyler giyiyorum hareketleri de minik minim hissediyorum artık
Cananyildiz Kavakyellerihercai karnım çıktı baya belirgin. Kaç kilosunuz. Ben bi ara 2 gün birseyler hissettim böyle etim cekiliyor gibi cimcikleme gibi birseydi herkes bebegimin hareketi olduğunu söyledi ama hissedilmiyor sanki daha 4 hafta sonra net hissederiz diye düşünüyorum. Cinsiyeti ne bebeginizin 🥰
Bayancorek Kavakyellerihercai ilk gebeliğim , 16. haftanın sonlarında hissettim. O zamanlar karnım yoktu hiç, şuan da kilo almadım 20+1 iz ama anca çıkar yavaş yavaş diye düşünüyorum 🌸🤗
Gfs Kavakyellerihercai merhaba bizde 16 haftalığız benimde daha belirgin Bi karnım yok. İlk gebeliğimi hareketlenmeye yok henüz erken galiba
gamzebngaa_dmr Kavakyellerihercai benimde yarın tam 16 hafta oluyor karnim çıktı ama benim 2. gebeliğim o yüzden çabuk çıktı diyorlar hareketlerini sanki hissediyorum tam emin değilim kalp atışı gibi hissediyorum 😍