smyyanl1 Kızlar 20+1 haftalık olduk pazar günü detaylı ultrosana girecem gitmeden önce yapmam gereken ve bilmem gerekenleri nasıl yapılıyor nelere bakıyor detaylıya girmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi?❤️
Ozgeozgul smyyanl1 tok karna gidin şekerli şeyler yiyince hareketlenen bir bebeğiniz varsa bi küçük çikolata yiyebilirsiniz ki bebek uyumasın doktor her şeyine bakabilsin
Ozum12 smyyanl1 detaylıya girmeden kahvaltını yapmış ve tatlı yemiş ol tok ol idrara şıkışık olma ve girmeden 15 dk 20 dk önce çikolata ve meyve suyu iç ama meyve suyunu kesin içi çünkü meyve suyu iç gel dedi doktor kana daha çabuk karışıyorsmuş
smyyanl1 Ozgeozgul ben daha bebişimin hareketlerini hissedemedim ki 😂 neyden hareket eder hiç bilmiyorum ilk hamileliğim ve çok acemiyim çok teşekkür ederim bu arada 🥰
Ozgeozgul smyyanl1 çoğu bebek sever 😀 ben girmeden bi çikolata ve vişne suyu içmiştim gösterdi hep uyuduğunda bakmıyorlar yine de bi çikolata ye tok karna git inşallah güzel haberler alırsınız
smyyanl1 Ozum12 meyve suyunu ilk kez duyuyorum o zaman içelim de inşallah hareketlenir bebişim çok teşekkür ederim 💕
Emine6722 Özellikle bitter çikolata ve kahve tüketip gidin, ben tam tersi sütlü çikolata yiyip gitmiştim doktor uyandıramadı bebeği , kahve içmedin mi diye sordu😂
smyyanl1 Emine6722 ben dün gittiğimde uyuyordu dün normal kontrol için gitmiştim detaylıda da uyur diye korkuyorum inşallah uyumaz da heryerine bakabilir doktor çok teşekkür ederim bu arada 🌸
Ozum12 smyyanl1 rica ederim ben detaylıya girdiğimde uyuyordu en sonunda doktor meyve suyu iç kana daha çabuk karışıyor dedi meyve suyunu içinçe 5 dk sonra çağırdı uyanmıştı 🌸