Hande123- tdk19 sadece 2 kg almissiniz ne guzel☺️Dikkat ederek mi beslendiniz?Nasil basardiniz?Ben de 82 kg ile basladim 13. Haftadayim hala ayni kilodayim,ben de sizin gibi ilerlemek isterim🤍
miroski_22 Aslanbuse23 21+3 haftalık hamileyim 89 ile hamile kaldım 82yim şuan ve baya bir cıktı karnım 16 17 haftalıkken çok hafif kendim dokununca hissedebiliyordum karnımın çıktığını fakat 18 haftalıkken birden belirgin oldu bu hafta itibari ile de epey büyüdü 😊😊
Merveberill Babyym devlet Hastanesi’nde randevu çok zor bulunuyormuş galiba tam bilgim yok ama ben kontrole gittiğim özel hastanede yaptırcam canım
Aslanbuse23 Seliinnn ay ne biliyim bazı insanlar senin kilon var bebek çıkmaz kilolu gibi görünürsün falan dediler sinirim bozuldu 😑🤦🏻♀️
Seliinnn Aslanbuse23 başkalarının dediklerine kulaklarını tıka duyma önemseme bile herkes herşey söyler takma kafana He de geç
Limonzeytin Aslanbuse23 Kaç haftalıksınki? Çekmler genelde som haftalarda yapılıyo ya o zamana kadar çıkar elbet 😊😊👍
Eliff7111 Aslanbuse23 bende kilolu hamile kaldım çok fazlada kilo aldım çarşamba günü sezaryen doğumum olacak bebeğim makat geliş olduğu için hissediyorsun hiç merak etme, hamileliğin tadını çıkart cok cabuk gecıyor zaman
Aslanbuse23 Eliff7111 rabbim yardımcımız olsun zaman bana geçmiyor önceki gittimizde cinsiyet öğrenemedik bir daha gidicez umarım gösterir 🤭😂
tdk19 Hande123- 80 dim 86.2 oldum. 6.2 kilo aldım. ☺️ Aslında yemek yemeyi seven biriyim. Çok kilo alırım diye endişeliydim. Önceden diyetisyenimle konuşmuştum ama bulantım hamilelik boyunca devam ettiğinden yiyemedim. Ama çok şükür sağlıklı bir gebelik oldu. Diyetisyen takibinde olmanızı öneririm.
EsraveMasal2020 Aslanbuse23 merak etme kuzum benimki de kız şuan 17 haftamdayım benimki de 14 haftada çıkmaya başladı hiç stres yapma kişiden kişiye değişiyor bu ama illaki buyuycek sadece zaman ver 🥰
Aslanbuse23 Beyzaa123 ya kilolu olmak mesele değil kuzum bebek sağlıklı sen sağlıklı ol da gerisini halledersin hiç üzülme 😘😘
Ceycey22 Aslanbuse23 merhaba bende 14 haftalığım 66 ile hamile kaldım 68.5 şu an zaten göbüşlü bi kadınım ama sivrildi biraz benim sanki ❤️
zamloss123 Aslanbuse23 87 de hamile kaldım en son 95 tim tartının pili bitti 😂😂 benim 6 aydan sonra çıktı karnım ama oturunca felan yağlardan heralde 2 kat oluyor
Aslanbuse23 EsraveMasal2020 kesinlikle ben bazen oturup kendi kendime konuşuyor gibi konuşuyorum 😂 daha ondan ses yok tabi