_aren Aslanbuse23 75 kiloda hamile kaldım şuan 17+3 haftadayım dün tartıldım hala aynı kilodayım hiç almamışım. Karnımda çıkmadı 😂
Aslanbuse23 _aren ne güzel kilo almamış olman ama çıkar herhalde ya ama işte bazı insaların iç karnı geniş oluyormuş ama ne kadar geniş olursa olsun illaki son aylarda çıkar bence 🤣
Aslanbuse23 Gny18 ya benimde vardı azcık gene şişti gibi hissediyorum oda eğilirken hissettiriyor bir yere uzanırken falan neyse olcak olcak 😂 ay ikizmi oy kuzucuklar kızmı oglanmı?
Gny18 Aslanbuse23 daha belli degil canim cinsiyetleri. Benim hamileligin baslangicinda aldigim pantalonlar asla baglanmiyor ne fermuar ne dugme 😂 karnimi iceri cekmeye çalışıyorum yok patlayacak gibi oluyorum 😂
nazks Bende 69kg ile kaldım aynı şeyi düşünüyorum ve daha çok yeni 4+5, ama kuzenim seninle aynı kiloda kaldı canım gayette göbişi oldu çok da güzel giyindi süslendi hiç merak etme çok güzel bir anne olacaksın♥️🌸
[silindi] Aslanbuse23 1.55 boy 83 kilodan selamlar 🤣 78 kiloyla hamile kaldım 24 haftam bitmek üzere 🤗
Aslanbuse23 Gny18 ay sakın yapma lütfen 🙏🏻 Olmasın tayt giy elbise giy karnını sıkma çok sakıncalı etliyiz butluyuz mutluyuz 😂🤭🥰🤣
Meri3220 Aslanbuse23 77 ile gebe kaldım şuan 95 kiloyum 34+5 haftalık da gebeyim maşallah bana😅 en başından beri karnım çıkmadı hala da öyle afaki bir karnım yok hem iri hemde uzun boylu olunca beni şişman sanıyorlar hatta ama annemde böyleymiş benim iç karnı geniş vs muhabbeti varya ona inanıyorum ben
Ozlm0916 Aslanbuse23 57 yle hamile kaldım şuan 66 kilo olmuşum 🤣 6 ayda 9 kilo ben şokkk 💁♀️ karnım 4 aydan sonra bi anda büyüdü 💙