Meri3220 Gzmklncc bende 3 haftalıkken öğrendim 4+2de betam 2200 civarıyken gözükmedi 5+3te 9000 binken gördük
Gzmklncc Tomrishatun adet günüme var biraz o yüzden heralde tekrar bakalım dedi zaman yaklaşınca 6 gün felan kaldı
Suuraismom Gzmklncc 12. Haftada öğrendim 20 haftalık olduk aynı 😄 demek ki erken gördüğümüz için mi erken öğrendik
Eminebysll Gzmklncc Benimde şuan 3-4 haftalık Doktor karından ultrasonla baktı, tabiki kese bu zamanlarda mümkün değil. Sadece rahim duvarın kalınlaşmış, kalınlığı istediğimiz durumda dedi. 1 hafta sonra gel tekrardan, kese oluşur mu bakalım dedi
Gzmklncc Selinayyy keşke bende görebilseydim şuan beta değerimde düşük çıktı hayırlısı inşallah vardırda erken olduğu İçin çıkmıyordur bayram hediyesi lazım kendimize gelmemiz lazım 😢
Bsragrkan Gzmklncc canım beta İle öğrenilir ultrason da 4,5 hafta sonra ancak bazen alttan muayene ile
Selinayyy Gzmklncc içini ferah tut iyi düşün canım kötü düşünme bak benim bi tane kaybım var ve peşine hamile kaldım herseyde vardır bi hayır inşallah allahin izniyle vardır ve gorursun
Gzmklncc SemaArin Ben bişey göremedim nasıl bir şey olduğunu felan bilmiyorum önce normal ultrasonla baktı sonra alttan ultrasonla baktı ikisindede adet günümü sordu 3 haftalık olduğunda böyle bir şey olmaz ya adet tarihin yanlış yada keseye benzeyen başka bir şey var dedi sonra kan vermeye gittim bi kaç gün geçsin bir hafta olsun tekrar bakalım sana kanama vs olursa acil gel dedi kasık ve göğüs ağrılarımı söyledim mide bulantısı tiksinme ve kusma belirtilerim hepsi bir anda başladı dedim onun için sadece ağrılarına parol içebilirsin dedi 🌹
Umay255 Gzmklncc canim 4.9 la kese görmem imkansız birşey bı yanlışlık vardır 5 bin gibi rakamlarda anca görünür
Gzmklncc Umay255 gerçekten bilmiyorum ilk gebelik olacak ilaçlarla tedaviyle olan bir şey zaten gebeliğe dair hiç bir şey bilmiyorum 🤷🏻♀️