RojdaK Gözümü mide yanmasıyla açtım uyuyamıyorum. 11+1 deyim şiddetli mide yanması yaşıyorum ne yapmalıyım. Ve nelerden kaçınmalıyım ?
Gzaemlzieha RojdaK suan bende aynı mıde yanması ıle uyandım 38 haftalığım renni kullanıyorum ben bazen çok fazla oluyo ılac bıle etkı etmıyor Bazende hıc olmuyo bende anlamadım neyden dolayı olduğunu Daha yolun basındasın sen sımdıden başladıysa gecmıs olsun ☹️
Aayyssnn RojdaK 28 haftaligim hala aynı. Geçmiyor maalesef. Bende dayanamayıp doktoruma sordum artık ne kullanabilirim diye. Nexium ve Rennie verdi. İki gündür kullanıyorum gayet iyiyim. Bir danış bence
Aylinadakaya Benim de öyleydi ve hala yaşıyorum bu sıkıntıyı. Çok zorluk çektiğim için doktorumla görüştüm gaviscon yazdı onu içiyorum. Ama yoğurt, elma,salatalık, soda ile de önlem alabilirsiniz
RojdaK Aylinadakaya çok tuhaf hissettim korktum hatta karnımın içinde şiddetli bi sıcaklık hissi demek gebelık boyunca böyle olacak
RojdaK Gzaemlzieha evett bikaç gündür başladı ve bu sabah çok kötü oldum ağlayacak noktaya geldim hatta o halle uyudum üstüne kabus gördüm bebeğimle ilgili
RojdaK Aayyssnn 1 hafta sonra muayenem var inşallah gittiğimde soracam bende inşallah bi çözüm sunar yoksa sürekli süt ve soda içeceğim
Aayyssnn RojdaK özele gidiyorsan arayıpta söyleyebilirsin yazıyorlar e reçete ile, soda geçici olarak bastırıyor bende süt hiçbir işe yaramıyor inşallah yarar sende
Aylinadakaya RojdaK süt geçici bir çözüm. Doktoruma söylemiştim içsen bile bi sonraki mide yanman daha şiddetli olur demişti. Yoğurt geçiriyor diyenler var.Ben biraz soda ile hafifletiyordum ama yine devam ediyordu. Geceleri ağladığımı hatırlıyorum. Şimdi ne zaman midem yansa gaviscon içiyorum biraz olsun dindiriyor. 27+6 ve ben de başından beri bu şikayeti yaşıyorum. Allah kolaylık versin canım