kuzeymomsss Babyontheway bu biraz sizin çatınıza bağlı, annem kardeşimi 4500 kiloyu geçik doğurmuştu. Ne bir kesiği vardı, ne de dikişi
esmir Babyontheway şöyle ki günümüze bakarsak doktorlar 3 buçuğu geçince hemen iri bebek bu sezaryen diyorlar özellikle özel hastanelerde. ben ilk kızımı 3 kilo 600gr normal kesisiz doğurmuştum 4 falan olunca pek yanaşmıyorlar normal doğurtmaya
Medine94 Babyontheway teyzem kuzenimi beş kilo doğurdu diğer çocuğunu da 4.5 ama şimdi sanırım 4 üstü oldu mu sezaryanya alıyorlar
miniktirtilim Babyontheway 5.100 normal dogum yapti yengem ama 38 dikis 3 ay yerinden kalkamadi maalesef cok kesisi dikisi var bi inat ugruna normal dogum yapti…
Babyontheway Bugün 36+0 ve 4 kilo oldu, doktorum omuz takılması vs olabileceği için normal önermiyorum dedi, daha 4 hafta var Doğuma 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ miniktirtilim Medine94 esmir Cheninyavrusu kuzeymomsss
esmir Babyontheway maşallah kilosu çok güzel bişey de diyemiyorum şimdi Allah hayırlı doğum nasip etsin 🤲
kuzeymomsss Babyontheway canım dediğim gibi çatına bağlı ama tabikide doktorunu dinle her zaman. Benim kardeşim 4500 kiloyu geçikti gününden önce aldılar annemin 2 normal doğumu olduğu için eğer beklersek 5 kiloyu bulur demişlerdi
Medine94 Babyontheway ya tabi ki bebeğin sağlığı ve senin sağlığın önemli o yüzden boşver hangisi hayırlısı ise öyle olsun bilemezsin o yüzden doktora güvenin