Gurbetcicegi Kızlar şurda bişey görüyor musunuz dayanamadım test yaptım 😭 testte göz yanılması gibi gördüm ama fotoda biraz oynayınca belli oldu erken gebelik testi değil kaset test yaptım reglime 3 gün kaldı 😔 https://imgyukle.com/i/RTMFac
Lavinyaa8 Gurbetcicegi yarın tekrar yenileyin belki biraz daha netleşir hemen çıktıysa çizgi bir şeyler olabilir ama biraz beklediyse kuruma çizgisi olabilir benim başıma çok geldi
Gurbetcicegi Hacermasal amin canım inşallah bekleyeyim mi yani erken testlerden almayayım mı açıkçası çok sevindim hayal kırıklığından korkuyorum 😞
zeylifestyles Ben çizgi göremedim canım zaten de fotonun kontrastiyla oynamişsin, testin kendi çizgisi gibi duruyor. Belirtin var mı? adet günün geçti mi? Bir kaç gün sonra erken grbelik testi yap bekleyemem dersen sağlık ocağına gidip kan testi ver derim
Gizem0506 Gurbetcicegi bence testi tekrarla canım. Yok gibi duruyor. Tabi Allah büyük ne olacağı belli olmaz. test yapmıştım negetifti bir hafta sonra pozitif oldu. Erken test alıp tekrar deneye bilirsin.
KkubraOz Gurbetcicegi bence erken gebelik testi yap. Ben önce erken gebelik yapmıştım onda direkt silik çizgi görünüyordu ama 2 gün sonra kaset test yapmıştım beta artmış olmasına rağmen kaset de çok çok siliklik vardı zor belli oluyordu
Tugbakaraer Gurbetcicegi canım bende adetime 3 gün kala test yaptım silik çıkmıştı gözle görülürdü ama kan verdim kanda çıktı kesin sonuç için kan ver bence
sacmalamakizim Gurbetcicegi Çizgi çok hafif var sanki canım ama gebelik var demek için erken adet gününü bekle 😊