Dlr48 kimse insanları yanlış yönlendirmiyor, bildiklerinizi güzel bir üslupla anlatırsanız insanların içini rahatlatmakla birlikte karşıdakini de incitmezsiniz. Sizin sinirleriniz bozuluyor diye karşıdakini hırpalamaya hakkınız yok. Hala üslubunuzda bozukluk var. Herkesin doktoru var, herkes hastaneye gidiyor. Alttan baktırmadım diye doktorlar bana tepki göstermedi, eğer ciddi bir durum olsa zaten doktor hastanın isteğine bakmaz. Ben alttan baktırmamayı savunmuyorum, mesela benim sancım tek taraflı ve gaz sancısı gibi olduğu için ben vücudumu tanıdığım için alttan baktırmamayı tercih ettim. Çünkü doğum sancısını doktorum tarif etti kesik kesik belli aralıklarla gelir dedi bendeki durum aralıksız tek taraflı ve sadece sol karın boşluğunda olan bir durumdu. Hanımefendide de durum aynıydı belki de belki o da doğum sancısı olmadığını anladı insan kendini bir yerde tanır. Şunu deseniz anlarım “ alttan muayenenin herhangi bir sakıncası yok, eğer baktırmazsan Allah korusun bir sıkıntı yaşayabilirsin daha önce tecrübem oldu tavsiye ediyorum herkesin vücudu farklıdır bir başkasında kanama oldu ya da başka bi şeyi oldu diye sende de olacağı anlamına gelmez korkma sakin ol” gibi bir üslup olsa o zaman derim ki ha evet demek ki herkeste olmuyormuş sıkıntı olmayacak. Siz de dayatıyorsunuz alttan muayene ettir diye. Sağlıklı olduğunuzu düşündüm ben açıkçası, çünkü çok emin konuşuyorsunuz. Benim doktorum bile dediğim gibi bel ağrısı ya da bütün karın ağrısı eşlik etmezse hemen baktırma alttan sancı çıkarsa nstde ya da bir aksilik olursa doktorlar zaten bakar dedi .