Haticemustafa EbruKrhn ben saglikocaginda tahlil yaptırdım 5 haftalik dediler 8. Haftaya kadr bekledim oyle gittim.direk canm daha iyi gorebilmek kalp atisini falan duyabilmek için
ftmnrt Tgbatem insallah görürsünüz, benim gecen cumartesi 1321 di bugün nedir hic bilmiyorum haftaici saglık ocagında kan testi verip yükselme varmı görmek istedim gerek yok dedi doktor yapmadı onu da ögrenemedim doktora gitmeyi bekliyorum
Tgbatem ftmnrt kişiye göre çok değişiyor işte beta benim anca 1500 yeni olmuştur diye düşünüyoruz öyle hesapladık çünkü bakalım yarın öğreneceğiz☺️
Prensprenses EbruKrhn benim 7 idi senn geç döllenme gibi değil pek hayırlısı maşallah diyelim canım 😊🙏
Burjucan Prensprenses hiç bilmiyorum valla hiç ihtimal de vermiyordum ama herkes öyle diyor doktora gitmek için 1 hafta daha beklicektim ama dayanamıcam paZartesi gidicem 🙏
Tgbatem ftmnrt gittik kese karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü bebek için 2 hafta sonra gidicez geç döllenme sanırım bizimki adete göre 6-3 ama 5 haftalık daha dedi beklicez iki hafta daha bakalım siz gittiniz mi?
HilalAkif EbruKrhn su an gitsen de keseyi görmek icin alttan bakmak isterler. Bende öyle oldu. Betahcg 1500-2000 lere ulaşınca karindan da görünüyor kese. Bekle 6-7 hafta olsun derim
Hlclsr Gnygns EbruKrhn ben öğrendiğimde 4+5 di doktora gittim sadece kese görünüyor 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi salı günü gidicem bakalım 6 haftayı geçmiş olucam inşallah görürüm bebeğimi sen de sabırsızlanıyorsan git tabi ki ben bekleyememiştim