panpancabo 35lavanta anladım çok teşekkür ederim 😊 ama bugün doğurdum ve sezaryen oldu, ondan etkilemedi yani 😅
panpancabo Zeynosunannesii kilosu ultrasonda 4700 görünüyordu, kanala tam yerleşmemişti, nstde de kalp atışları düşük çıktı biraz o nedenle risk almak istemedik, normal olmasını çok istiyordum ama nasip değilmiş 🥲 4400 doğdu bu arada
panpancabo Zeyyyn Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten zormuş ya 😅 ama ona bakarken insanda ne acı kalıyor ne sızı 🥲
Zeyyyn panpancabo gerçekten öyle 🤣9 ay hep ah uh hastaydım eşime dedim ben aylardır hasta olmadım çünkü kendimi dinlemeye vaktim yok ben hasta olsam evladıma kim bakıcak biryerim ağrısa sarılırım ona ilaç gibş gelir ☺️☺️
Ayse-hasan Bnde 38. Haftadayım , bnde geçen gün elime geldi basur çikmiş , evde kantaron yagı vardı pamukla gece o bölgeye koydum sabah basur geri kaybolmuştu tavsiye ederim kızlar
panpancabo 35lavanta çok teşekkür ederim amin inşallah, Rabbim size de bekleyen herkese de hayırla ve kolaylıkla nasip etsin 🥰
Mrvll panpancabo bebeğin kafası zannettim demenize kahkaha attım 😅😅 keşke o kadar kolay olsa bebeğin kafasının gelmesi 🙈😅 geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir. Bende doğumdan sonra makat çatlağı yaşadım doğumdan daha zor. İnşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız 🙏🌼 güncelleme: doğurmuş siniz bile tebrik ederim ☺️
panpancabo Mrvll evet ben de kendime o an kahkaha attım 😂 dedim kendine gel bebeğin kafası poponda ne arasın ve böyle mi olur yani, ilk o anın şokuyla saçmalamışım 😂 aminn çok teşekkür ederim, Rabbim size de sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin 🥰