Deletedmom_6 33+1 haftalık hamileyim nefes almak için dua ediyorum o derece Kilodan desem çok kiloda almadım 😭
Reyhan35 Deletedmom_6 maalesef bende öyleyim geceleri hiç nefes alamıyorum burnum sürekli tıkalı gibi
La_le Deletedmom_6 ben 28+5 haftalık gebeyim nefesim daralıyor kalbim çok hızlı atıyor yatakta dönerken bile yoruluyorum kalbim güm güm atıyor
Minnosbaby Deletedmom_6 bende 22 haftalık hamileyim ara ara oluyor canım magnezyum ve calsiyumu düzenli içmeni öneririm öyle dedi doktorum
Doga_deniz Deletedmom_6 Ben de yaa 19 haftalık olduk 10 haftadır burnum geceleri tıkalı 😭 dün biraz üşüdüm dışarda bugün komple tıkalı burnum. Ağzımdan nefes alıyorum o kadar zorlandım ki gece. Nasıl geçecek bu kaç kere kontrole gittim doktora sormayı da unuttum sinir oluyorum
AyMeh94 Reyhan35 ya ben zan ediyodumki bende oyle oluyo.sizdedemi oyle??sikildim artik.ben ilac suruyorum burnum aciliyo.sora yine tikali oluyo(
ebruay00 Sanki biri göğüs kafesimi vakumluyo gibi nefes alamıyorum 32 haftadayim bende bu durumda ya ayağa kalkıyorum yada oturup başımı geriye yasliyorum sizde deneyebilirsiniz🌹
Deletedmom_6 ebruay00 teşekkürler deneyeceğim ☺️ benim oturduğum yerdede oluyor umarım bugünlerdeee geçer
Deletedmom_6 La_le ayy benimde böyle hani böyle 100 merdiven çıkarsın nefes nefese kalırsın öyle oluyor bide çabuk geçmiyor 🥹
Deletedmom_6 Minnosbaby teşekkürler ☺️ Aynen ondan olabilir çünkü bazen içmeyi unutuyorum hele magnezyumu içmediğim zaman ağrıdan uyuyamıyorum bide böyle deneyeceğim