Nur22Elif 3 gece hastanede tek başıma kalıp en son ağlayarak alın şunu karnımdan, sezeryan olsun yeterki doğsun diyen ben şok vaziyette okudum. Allah herkese kolay doğum nasip etsin. ☺️
Deletedmom_110 Mlk116 Tam benim başıma gelmelik bir olay 🤣🤣Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🥰❤️
Seymaben Mlk116 dogurmamiş olsaydim kesin korkup kendime zehir ederdim gunu dhsjshsj kiz nasil becerdin amaaan 😅😅😘saglikla buyut bebisini buyuyunce gulerek anlatirsin minigine😅😅
hukukcuanne_06 Mlk116 annem de beni doğururken tuvaletim geldi tuvalete gidicem demiş göndermemişler tuvalrtte doğurursundiye🤭🤭 maşallah çarçabuk gelmiş kuzunuz hayırlı olsun🥰🥰
DilaraArslan07 Mlk116 Ayy bı avazda bitmiş valla ne güzel 😂🥰 Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etmiş 💖
Reyhan35 Miiiii ne biliyim o ayrı bu ayrı ya ayy çok iğrenç bişey düşünsene o an büyük tuvaletini yaptığını ayyy 😂
Miiiii Reyhan35 bi tanidigim iki dogum yapti ilk dogumunda doktor ne kadar kakani yapar gibi ikin dediysede korkmus kakam gelcek diye ikinmaktan kasmis kendini baya dikisi olmus ikincide saldim diyo kaka yapar gibi ikindim gelirsede gelsin umrumda olmadi dikis olayini yadadigi icin ikincide ne kakasini yaomis nede dikisi olmis ben ilk gebeliğim de anlatmisti benim yaptigim hatayi yaoma diye ben acil mecburi sezeryan oldum ama aklinda olsun doktorlar alışık allah hayirli doğum versin inşallah
caglaolmeZ Mlk116 yaa çok değişik bir doğum hikayesi:)) hahaha . Olsun kavuştun evladına bana da dua et bende hayırlısı ile kucağıma alayım 🤲
Meltem_Akgn3 Mlk116 arkadaşımda aynı böyleydi 😂 birini kocası doğurttu birini tuvalete doğurdu birini de duştan çıkıp holde doğurdu 😂😂
tospikaskim Meltem_Akgn3 hahaha 😂 ay ben şu posta ve baı yorumlara çok güldüm. Sizin kine de öyle ay kesin benim doğumum da abuk subuk yerlerde saçma pozisyonlarda olacak çok güldüm 🤣 🤣 🤣
09Zeynep09 Mlk116 Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah Allah bizede nasip etsin bu kadar hızlı dogum
Suleermz Mlk116 ay Allah analı babalı büyütsün inşallah çok güzel bir doğum hikayesi olmuş sizede ilerde anlatmalik Rabbim bizleri de bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 😇
Zeyyyn Miiiii 🤣bana ebede kaka yapar gibi ıkın dedi demez olaydı hala tuvalete gidince ıkınamıyorum çoçuğu doğurduk ama tuvalet işi sıkıntıya bindi